Teraz jest 11 gru 2019, 20:04

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 cze 2013, 12:33 
Offline

Dołączył(a): 2 cze 2013, 12:19
Posty: 13
Witam! Jestem świeży na tym forum więc proszę o wyrozumiałość;)
Otóż chcę sobie zakupić to oto cudo http://www.gram.pl/sklep/pc/battlefield ... te-edition no więc mam pytania:
- Jak wygląda sprawa z oficjalnymi serwerami (bez Hamachi, GameRangerów itp. Po prostu dostępnych z poziomu gry) czy są, jaką wróżycie im przyszłość itp.
- Co z serwerami Hamachi ,GameRanger itp? Czy jest ich dużo itp.
- Na jakim patchu grać w multi?
- Żeby mieć bajery ze wszystkich dodatków (nowe wyposażenie,broń) trzeba zainstalować podstawkę + wszystkie dodatki czy podstawkę + ostatni dodatek?
- Grać na podstawce czy którymś z dodatków?
I to tyle na razie. Z góry dzięki za odpowiedz;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2013, 12:48 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Serwery nadal są normalne. Co do hamiachi i innych internetowych LANów to nie wiem.
Aktualnie gra się na patchu 1.5, ale najpierw należy zainstalować patch 1.41.

Potrzebujesz tylko podstawki+Speclial Forces, dwa DLC Armored Fury i Euro Forces sa za darmo w patch 1.5. Chociaz na SF za dużo osób nie gra, więc podstawka w zasadzie wystarczy.

Ja osobiście zalecam granie na modach, takich jak Projec Reality czy Forgotten Hope 2.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lip 2013, 14:02 
Offline

Dołączył(a): 7 kwi 2012, 09:29
Posty: 31
Przepraszam że się podepnę. Jak jest z instalowaniem modów na wersje gry kupioną na Origin?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lip 2013, 17:26 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3924
Lokalizacja: Białystok
Wszystko wygląda tak samo. BF2 to stara gra która powstała na lata przed Originem, dlatego proces jej instalacji przez program wygląda identycznie, jakbyś to robił z płyty.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2013, 10:55 
Offline

Dołączył(a): 7 kwi 2012, 09:29
Posty: 31
Okej, dzięki za odpowiedź. Zdecydowałem się na kupno gry.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL