Teraz jest 16 cze 2019, 08:55

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 lut 2014, 20:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2014, 20:28
Posty: 4
:?: Jak postawić Battlefield 2 serwer i ile trzeba buły na to ?
I Pytanie jak co i gdzie zrobić pomoc proszę odpisywać na gg 31954786 z góry dziękuję.i wrzucić go na fb.

_________________
ReVeN


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lut 2014, 20:50 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Rankingowy czy nierankingowy?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lut 2014, 21:35 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2014, 20:28
Posty: 4
Rankingowy publiczny.

EDIT:
A czym sie różni nierankingowy od rankingowego ?

EDIT:
Przeczytałem w książce dołączonej z płyta że nie można grac jak postawie serwer to jak grac na tym serwerze musze kupic drogiego pc to troche bez sensu prosze o pomoc.

_________________
ReVeN


Ostatnio edytowano 5 lut 2014, 02:59 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Łączanie postów.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2014, 03:10 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Rankingowy można kupić tutaj: http://www.gameservers.com/game_servers ... ranked.php
16 slotów kosztuje 11.8 €, czyli jakieś 51zł na miesiąc. Można nie rankingowy, ale wtedy nie będą Ci się zapisywać statystyki do konta i taki serwer stawia się najczęściej samemu, ale ma się dowolną ilość slotów i jeszcze można postawić serwer teamspeak'a.
Koszt w polsce na średnim vps'ie ~50zł lub w niemczech za podobną cenę (np. na www.server4you.de, hetzner.de), ale na dużo lepszym sprzęcie.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2014, 18:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2014, 20:28
Posty: 4
to czyli normalnie zlorzyc lokalnie i bd dzialac?\

_________________
ReVeN


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2014, 18:58 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Tak też można, jeśli chcesz pograć ze znajomym twoje łącze powinno uciągnąć 2-3 graczy (zależy od prędkości jaką masz). Musisz tylko odblokować chyba 2 porty i po założeniu gry twój serwer będzie widoczny w przeglądarce.

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 lut 2014, 19:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 lut 2014, 20:28
Posty: 4
60 mb na sec i nie wiem wiem co to lokalnie ze musza korzystac z tego samego łacza. toche kapa a po aktualizacji mam tylko 3 serwery kapa. W ogóle dzięki za pomoc.:)

EDIT:
a takie pytanko jeszcze mam do was gdzie i z kad mozna pobrac aktualizacje 1,50
dzialajaca na 100% do bf2 bo mam tylko 3 serwery

_________________
ReVeN


Ostatnio edytowano 7 lut 2014, 01:24 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Łączanie postów


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lut 2014, 01:26 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
"60 mb na sec i nie wiem wiem co to lokalnie ze musza korzystac z tego samego łacza."
Musisz to napisać po polsku, bo nie rozumiem...

Łatki instalujesz w odpowiedniej kolejności 1.41 -> 1.5
Link: http://www.battlefield.pl/m27-Pliki_Battlefield_2

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lut 2014, 04:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 paź 2010, 20:29
Posty: 82
Oczywiscie marzy mi sie serwer PL i to jeszcze rankingowy :D ale z tej mąki chleba nie będzie :( bo jesli kolega nie wie skąd pobrac co i jak to

_________________
najnowsze cheaty do BF2 http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lut 2014, 22:36 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3922
Lokalizacja: Białystok
A graczy to skąd weźmiesz? Ja to liczę, że za niecałe półtora roku wypuszczą BF2 za darmo w dziesiątą rocznicę jego wydania (jak to było z BF1942), to może wtedy jakiś składzik będzie.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 09:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 paź 2010, 20:29
Posty: 82
..i tu sie mylisz ! Graczy jest multum a i rodaków też czesto spotykam . Gdybyś mniej czasu spędzał na forum ;) to bys widział
ale ze nie chce ci sie instalować to marudzisz :) Skromnie to wygląda jesli porównamy to do chociażby do 2010r ale nie jest zle
PRZYBYWAJ
sorry mała korekta http://sigs.spieler-daten.de/bf2_stats/_Dominiko_PL witaj ponownie :)

_________________
najnowsze cheaty do BF2 http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lut 2014, 19:33 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3922
Lokalizacja: Białystok
Ja tam nie przeczę, że BF2 trochę mnie już znużył, nie mówiąc o wszystkich kolejnych lipnych Battlefieldach i dlatego w zasadzie już nie gram, ale grę cały czas na dysku mam. ;) Zresztą po tylu latach grania chyba czas najwyższy w co innego popykać, a mnie bardzo wciągnęło World of Tanks. Trzeba zrobić sobie małą przerwę od dwójki, aby potem czerpać przyjemność z powrotu do niej. ;)

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lut 2014, 07:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 paź 2010, 20:29
Posty: 82
moze to wyleczyłoby Cie ze znuzenia w jakie popadłeś
https://www.youtube.com/watch?v=j3vHv4lNvg4
pod warunkiem ze nie czołgasz się w krzaczorach :D bo to puki co moze być trudne ;)

_________________
najnowsze cheaty do BF2 http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL