Teraz jest 27 cze 2019, 06:42

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 mar 2014, 21:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lis 2010, 17:46
Posty: 33
Lokalizacja: Piątek
Witam.Jako że byłem (nadal jestem :D )wielkim fanem bf2 oraz kultowej mapy Strike at Krkand,postanowiłem powrócić po latach i skorzystać z promocji EA i zakupiłem tydzień temu edycję kolekcjonerską Bf2.O co mi chodzi a mianowicie chodzi o to że po pobraniu i zainstalowaniu gry okazało się że mam Bf2 i Bf2 Jednostki Specjalne.Nie mam dodatków:Siły Europejskie i Armored Fury.Przed laty miałem Bf2 Deluxe Edition i tam miałem właśnie tylko jeden dodatek Jednostki specjalne.Wydaje mi się ze skoro zakupiłem edycję kolekcjonerską to że powinny być wszystkie dodatki.Na okładce gry w orygin tam gdzie mam gry widnieją wszystkie dodatki.Ktoś może mi wyjaśnić jak to możliwe.Z góry dziękuje i pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 mar 2014, 22:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
Oba dodatki są w już patchu 1.5 za darmo, którego i tak musisz zainstalować.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2014, 02:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lis 2010, 17:46
Posty: 33
Lokalizacja: Piątek
Po zciągnięciu gry i zainstalowaniu wyswietla mi się że mam wersję :1.5.3153-802.0 Czy po mimo tego muszę dodatkowo zciągać i zainstalować patha?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2014, 16:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
A co oznacza ów brak dodatków? Nie jest czasem tak, że mapki z nich już masz na liście?

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2014, 21:14 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lis 2010, 17:46
Posty: 33
Lokalizacja: Piątek
To który patch mam pobrać i zainstalować v 1.41 czy v 1.5 a może najpierw v 1.41 a puzniej v 1.5?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 mar 2014, 16:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
Skoro masz już jakąś wersję 1.5, to sprawdź te mapy i zagraj na multi.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL