Teraz jest 30 lis 2020, 01:40

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 kwi 2014, 23:17 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2014, 23:01
Posty: 4
Witam.
Sprawa wygląda tak zainstalowałem bf po czym zainstalowałem patch 1.4 i kiedy chciałem zainstalować patch 1.5 wyskakuje mi coś w stylu błąd transmisji danych cy plików jakoś tak .
Co mam zrobić? Z góry dzieki.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 kwi 2014, 12:32 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Ja na twoim miejscu usunął bym grę,przeczyściłbym komputer Ccleaner-em,zrestartował komputer i spróbował jescze raz po kolei zainstalować grę a potem patche. Nie wiem czy to może pomóc ale chyba warto spróbować bo nie masz nic do stracenia:D Napisz czy coś ci to dało.

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 kwi 2014, 20:49 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2014, 23:01
Posty: 4
Witam.
Zrobiłem jak mówiłeś wszystko ładnie pięknie zainstalowałem gre potem patcha 1.4 i jak doszedłem do instalacji patcha 1.5 po jakimś czasie instalacji wyskakuje mi błąd transferu składnika i na tym się kończy.
Masz może jeszcze jakieś pomysły? dodam że mam świeży system poza tym laptop ale przed formatem grałem w bf parę miesięcy i instalacja przebiegła idealnie razem z patchami , a teraz nie wiem o co chodzi :D

EDIT:
Dodam jeszcze ze pod tym błędem pisze :grupa pliku root binaries , składnik: new feature , błąd danych (crc)


Ostatnio edytowano 5 kwi 2014, 23:53 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Łączanie postów


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2014, 19:41 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Hmm,to nie wiem naprawdę,bardzo mi przykro.Może format systemu coś by ci dał ,ale nie wiem czy by ci się chciało i rzeczywiście ci pomógł więc niestety ja ci nie pomogę:(

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2014, 21:28 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2014, 23:01
Posty: 4
No okej spoko ale format nie pomoże bo już go robiłem parę dni temu.
Ale wielkie dzięki za odzew i dobre chęci :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 kwi 2014, 23:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 sie 2006, 14:29
Posty: 123
Lokalizacja: Łódź
Może coś nie tak jest z patchem. Ściągnij jeszcze raz patcha 1.5


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2014, 00:22 
Offline

Dołączył(a): 4 kwi 2014, 23:01
Posty: 4
Dzieki wszystkim juz po sprawie wszystko gro zassałem ponownie patch i po problemie.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL