Teraz jest 28 paź 2020, 10:20

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 kwi 2014, 01:05 
Offline

Dołączył(a): 2 kwi 2014, 00:56
Posty: 8
Witam, na starcie mowie ze jestem tu nowy i jesli nie jest to ten dzial to prosze go przeniesc :) jest jakis minimod czy cos z tych rzeczy ktory zmieni bron rebeliantow/partyzantow? jakies pliki ktore bd musial wrzucic obojetnie co po prostu znudzilo mi sie granie tymi broniami. Gram na single'u i aix mod u mnie tnie wiec to tez odpada. W internetach jest taki mod ale link wygasl a nic wiecej nie znalazlem. nie daje nikomu konta w celu odblokowania broni(jesli wgl mozna odblokowac w dodatku) Prosze o szybka pomoc i wyrozumialosc. PS mam oryginalna gre z dodatkiem :) PS.2 nie gram przez netu gdyz multiplayer sluzy mi w CoD2 ;d


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 kwi 2014, 14:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2014, 09:43
Posty: 38
Lokalizacja: Sosnowiec
http://gamebanana.com/skins/games/25 8)

_________________
    Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 kwi 2014, 14:21 
Offline

Dołączył(a): 2 kwi 2014, 00:56
Posty: 8
a moglbys wyjasnij jak/ gdzie te pliki wrzucic? :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 kwi 2014, 23:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2014, 09:43
Posty: 38
Lokalizacja: Sosnowiec
o ile pamiętam to było tak :
object client.zip -> weapons -> wybierasz broń -> textures -> jakaś-broń_c.dds

u mnie to jest tak :
C:\Program Files (x86)\EA GAMES\Battlefield 2\mods\bf2\Objects\Weapons\Handheld

_________________
    Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 kwi 2014, 13:14 
Offline

Dołączył(a): 2 kwi 2014, 00:56
Posty: 8
sciagnalem sb snipe sa w niej takie pliki: menu_client.zip, weapons_client.zip, weapons_server.zip tak jak pisales to nie moge tego ogarnac ;/


// i chodzi mi o to zeby nie mieniac samego wygladu broni tylko tez dzwiek obrazenia itp ogolnie cala bron.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 kwi 2014, 09:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2014, 09:43
Posty: 38
Lokalizacja: Sosnowiec
hm teraz ci nie powiem co i jak bo nie ma mnie w domu, ale możesz spróbować je wypakować i podmieniać :lol:

_________________
    Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 kwi 2014, 19:03 
Offline

Dołączył(a): 2 kwi 2014, 00:56
Posty: 8
jest ktos kto moglby mi pomoc?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL