Teraz jest 25 paź 2020, 21:04

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 kwi 2014, 19:58 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Witam,wczoraj zainstalowałem BF2, spatchowałem do 1.5 (oczywiście wcześniej patch do 1.1 by zainstalować SF potem do 1.4 ,a na koniec do 1.5[ patche od was]). Odpaliłem grę ,wbiłem na server i po 2-3 minutach nagle gra się zatrzymuje po czym pojawia mi się komunikat( link na dole) z wyszukiwarką serverów w tle. Na innym serverze miałem to samo. Może ktoś powiedzieć mi o co chodzi?Nie instalowałem innych dodatków narazie. Gra jest orginalna i grałem w nią bez problemów jakieś pół roku temu na tym samym sprzęcie (tu laptop). Na singlu gra chodzi normalnie. Gdy wychodzę z gry na pulpicie znika mi dolny pasek i nie mogę wyłączyć laptopa normalnie. Nie działa znak win na klawiaturze. Przez to muszę wyłączać klawiszem ,czego nie chce robić bo boję się że kiedyś przez to coś mi się z lapkiem stanie. Wie ktoś o co chodzi z jakimkolwiek problemem? Jeśli ktoś wie proszę o jak najszybszy odzew. Z góry dziękuje. Pod spodem link do obrazka z komunikatem z punkbustera:

http://imagizer.imageshack.us/a/img89/3821/vmr8.jpg

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2014, 10:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2014, 09:43
Posty: 38
Lokalizacja: Sosnowiec
może aktualizacja PB pomoże :
1. http://www.punkbuster.com/

_________________
    Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2014, 20:04 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Coś niedziała,chyba nie z mojej winy..


Strona niedostępna

Nie można odnaleźć serwera www.punkbuster.com, ponieważ nie otrzymano odpowiedzi z usługi DNS. DNS jest usługą sieciową tłumaczącą adresy witryn na ich adresy sieciowe. Ten problem jest najczęściej powodowany przez brak połączenia z Internetem lub nieprawidłową konfigurację sieci. Może to być również spowodowane brakiem odpowiedzi serwera DNS lub blokowaniem dostępu do sieci dla programu Opera przez zaporę sieciową.
Sprawdź swoje połączenie internetowe.
Sprawdź przewody i uruchom ponownie routery, modemy lub inne urządzenia sieciowe, których używasz.
Sprawdź ustawienia DNS.
Jeśli nie jesteś pewien, co to znaczy, skontaktuj się z administratorem sieci.
W ustawieniach swojej zapory sieciowej lub programu antywirusowego zezwól programowi Opera na dostęp do sieci.
Jeśli program Opera znajduje się już na liście programów z dostępem do sieci, usuń go z tej listy, a następnie dodaj go ponownie.
Jeśli używasz serwera proxy…
Sprawdź ustawienia proxy lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby się upewnić, że serwer proxy działa prawidłowo. Jeśli uważasz, że nie powinieneś używać serwera proxy: przejdź do menu Opera > Ustawienia > Zmień ustawienia proxy… > Ustawienia sieci LAN i odznacz „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 kwi 2014, 22:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwi 2014, 09:43
Posty: 38
Lokalizacja: Sosnowiec
zobacz to wystarczy przepisać kod :
1. http://websec.evenbalance.com/downloade ... php?file=1

_________________
    Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 kwi 2014, 08:17 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Zadziwiało, dzięki,gra chodzi już normalnie;)

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL