Teraz jest 25 paź 2020, 22:15

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 lip 2014, 10:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2005, 20:13
Posty: 133
Jakież było moje wielkie zdziwienie gdy odpaliłem BF2 po długiej przerwie i nie mogę się połączyć z własnym kontem.No i po chwili odwiedziłem stronę battlefield.pl i dowiedziałem się że EA wyłączyła serwery.Pomyślałem no to kupa grę można wyrzucić ale czytając dalej dowiedziałem się o opcji BF2Hub.Zassałem program zainstalowałem zrobiłem wszystko krok po kroku i próbowałem z powrotem się zalogować na swoim starym koncie najpierw tak jak zawsze przez odzyskanie konta no i kupa nie udało się następnie przez zarządzaniem konta tam też wpisałem swoje stare dane i kupa też się nie udało..więc musiałem stworzyć nowe konto no i gra odpaliła ale co z tego jak nic na nim nie mam...granie od zera odblokowywanie wszystkiego od nowa mnie nie satysfakcjonuje.....wiec mam pytanie czy komuś udało się odzyskać konto tak aby działało ono przez BF2Hud??????Czytałem w pewnym poście że trza poczekać dzionek na jakąś aktywacje BF2Hud i potem można odzyskać konto...poczekałem 2 dni i nic nie idzie się zalogować na stare konto...czy przepadło ono bezpowrotnie ???????Czy jest szansa na odzyskanie tego czego się w tej grze człowiek dorobił przez kilka lat grania??????Jak dla mnie czuję się okradziony przez EA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
niema to jak gry


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2014, 12:04 
Offline

Dołączył(a): 17 kwi 2013, 20:45
Posty: 25
Odpalasz BF2Hub, powinieneś go mieć na pasku w prawym dolnym rogu ekranu, klikasz "Backup Accounts" ->"OK" -> "Save Selected CD-Keys and Accounts to BF2hub Network Now" i po sprawie. Warunek jest taki że musisz mieć oryginalnego cd-keya ofcourse


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2014, 16:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2005, 20:13
Posty: 133
zrobiłem to wszystko już wcześniej krok po kroku i nic starego konta nie uruchomię nie da się i chyba wiem w czym problem po prostu spóźniłem się z zapisaniem swojego konta na bf2Hud jak jeszcze działały servery EA w tym tkwi chyba szczegół.Grę mogę odpalić ale jedynie gdy stworzę nowe puste konto a to już kibel totalny kibel.......wszystko szlak trafił wszystkie odblokowania statsy przepadły..........niech szlak trafi jeb.......EAa

_________________
niema to jak gry


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2014, 18:02 
Offline

Dołączył(a): 18 lis 2005, 23:11
Posty: 42
Chyba jeszcze jest czas żeby to zrobić, przed chwilą sprawdziłem jeszcze raz i Backup Accounts działa.
Po kolei:
Włącz BF2hub
1. Znajdź podkreślone na niebiesko Enable BF2Hub Network , kliknij, otworzy się okno "uruchamianie jako", zaznacz Bieżący użytkownik a odhacz opcję " Chroń mój komputer i dane...", zobaczysz potwierdzenie zmiany w nowym okienku "changes successfuly applied -...", klik na "ok"
2. Znajdź podkreślone na niebiesko Backup Accounts, kliknij, powinieneś zobaczyć nowe okno a w nim dwa pola, w górnym Your CD-Keys (u mnie są dwa cd-keye BF2 i Special forces), w dolnym polu są podane wszystkie konta jakie założyłem. Teraz uwaga, ja zrobiłem tak, zaznaczyłem obydwa cd-keye u góry i wszystkie konta na dole i wcisnąłem ten żółty przycisk na dole. po chwili wszystko się wgrało i teraz wygląda na to że mam odzyskane stare konto ale chyba nowe statystyki nie są już dodawane, albo może tylko na niektórych serwerach będzie to działać, nie wiem. Wieczorem będę, gram na tych 2 serwerach na których jeszcze ludzie jacyś grają czyli na pandzie albo tym drugim :lol:
Daj znać czy działa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2014, 22:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2005, 20:13
Posty: 133
kurcze zrobiłem jak kazałeś ale utknołem przy tym niebieskim Backup Accounts gdy to klikam wyskakuje error could not start executable Bf2Hub account backup tool (code 2) patch:bf2hubaccuntbackup.exe ...i na tym koniec za każdym razem to samo nie wiem jak to obejść :(

_________________
niema to jak gry


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2014, 22:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2005, 20:13
Posty: 133
A jeszcze jedno wchodziłem nawet na stronke bf2Hub https://www.bf2hub.com/home/webclient.php i nawet tam prubowałem odzyskać konto i nic kupa tak jak by moje konto nigdy nie istniało wpisuje swojego nicka swoja poczte hasło i nic.....gre mam orginał wraz ze wszystkim dokupionymi dodatkami

_________________
niema to jak gry


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2014, 22:39 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2005, 20:13
Posty: 133
sorki ze tak zaśmiecam postami odnośnie samego programu bf2Hub na pasku po prawej stronie klikałem opcje z cd keyem wklikałem oby dwa moje cd-keye samego bf i bf SF kody zostały zatwierdzone na zielono ale konta nie odnalazło po kliknięciu tego żółtego odnośnika wyskoczyło tylko coś takiego
22:33:56 Connecting ...
22:33:57 Connected
22:33:57 Request sent
22:33:57 Response received
22:33:57 Saving data ...
22:33:57 Request sent
22:33:57 Response received
22:33:57 Disconnected
i tak za każdym razem moje konto chyba już nie istnieje.....za późno odkryłem sprawę z wyłączeniem serwerów :(

_________________
niema to jak gry


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2014, 22:57 
Offline

Dołączył(a): 18 lis 2005, 23:11
Posty: 42
Na razie może zarejestruj się na http://www.battlelog.co/
Co prawda szczegółowych statystyk od razu nie zobaczysz ale sumę zdobytych punktów powinno Ci zaczytać. Rejestracja jest prosta i wymaga tylko podania nicku z bf2, resztę możesz podać cokolwiek. Po nicku powinien zaczytać twój profil.

ps. wklikałeś cd-keye czy wykrył je automatycznie ? pytam bo u mnie klucze "same" się wpisały i wystarczyło tylko zaznaczyć pola wyboru po lewej srtronie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2014, 01:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2005, 20:13
Posty: 133
wykryło je automatycznie :) zobacze teraz tego battleloga :P

_________________
niema to jak gry


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2014, 02:15 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2005, 20:13
Posty: 133
Udało mi się tam zarejestrować na starym koncie odziwo istnieje.....ale jak zrobić aby w samej grze się na nie zalogować??????wpisuje w grze swoje dane ale nie łączy się gra tego konta nie widzi....ale jest już połowa sukcesu stare konto jeszcze żyje.....dzięki kolego.....jeszcze tylko jakoś odpalić to w grze i będzie sukces :P

_________________
niema to jak gry


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2014, 13:13 
Offline

Dołączył(a): 17 kwi 2013, 20:45
Posty: 25
serwery wyłączyli 12 lipca chyba, a ja 16 odzyskałem wszystkie konta więc na pewno da się to zrobić.Żeby grać przez huba trzeba go włączyć i podłączyć w ustawieniach, a dalej to leci tak jak zwykle:P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2014, 17:48 
Offline

Dołączył(a): 18 lis 2005, 23:11
Posty: 42
@fishunwl A jaki komunikat widzisz, gdy próbujesz zalogować się na swoje stare konto w bf2 ? tzn. jakiś error czy wprost napisane, że takiego konta nie ma?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lip 2014, 04:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 paź 2010, 20:29
Posty: 82
stare konto odzyskałem w/g ww instrukcji ;) Stopien z trudem zdobyty zachowany . Martwi brak naliczania statystyk(chyba) bo dzisiaj kilku posłałem do piachu a staty pozostały takie same - sprawdze jutro.

_________________
najnowsze cheaty do BF2 http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lip 2014, 08:11 
Offline

Dołączył(a): 11 cze 2005, 10:08
Posty: 135
Lokalizacja: Grudziądz
I to jest pewnie główny powód dlaczego serwery są takie puste :?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lip 2014, 08:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2010, 11:38
Posty: 64
Ta szkoda że ludzie grają tylko dla tych śmiesznych statystyk :omg:


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL