Teraz jest 14 gru 2019, 05:41

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 gru 2014, 19:42 
Offline

Dołączył(a): 14 lis 2008, 13:18
Posty: 136
Pograć można, sam gram codziennie :) Jest kilka serwerów prawie pełnych, zwłaszcza wieczorem. Ja gram czasem na =dmk= (IO), =dog= (IO) i 62TOF, wszystkie tylko Karkand.
Oprócz tych wymienionych jest jeszcze z 5, 6 innych z graczami i ok. 80 stale pustych, chyba że grają w innych godzinach, ja wchodzę 18:00-19:00 i gram do 22:00... Jest jeszcze fajny NRU, ale ostatnio pustki... chłopaki przeszli chyba na BF3 i 4...
Jakby co gram na innym koncie: =CH= Dildomania... :roll:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 gru 2014, 14:25 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2007, 17:11
Posty: 96
Lokalizacja: Oświęcim
Wiadomo coś co z tym patchem 1.6?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 gru 2014, 16:27 
Offline

Dołączył(a): 14 lis 2008, 13:18
Posty: 136
Ja nie wiem o jaki patch w ogóle chodzi... :omg:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 gru 2014, 19:14 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3924
Lokalizacja: Białystok
Zrezygnowali z patcha 1.6, bo wprowadzając go jako zwykłą łatkę zepsuliby wszystkie dotychczasowe mody, a wprowadzając go jako zwykły mod straciliby znaczną cześć widowni.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 gru 2014, 19:20 
Offline

Dołączył(a): 14 lis 2008, 13:18
Posty: 136
A co miał ten patch zmienić?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 gru 2014, 22:21 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3924
Lokalizacja: Białystok
Niemalże wszystko. Przede wszystkim miał połączyć grę z dodatkiem SF tak, żeby można było płynnie przechodzić na serwerze między mapami z podstawki (i boosterów), a mapami z dodatku, na co bardzo liczyłem.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 gru 2014, 23:01 
Offline

Dołączył(a): 14 lis 2008, 13:18
Posty: 136
No to by było dobre, ale czy to by popsuło mody? Poza tym już teraz masz na liście serwerów mapy podstawowe i SF i mody i PR... Możesz grać w co chcesz :omg:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2014, 13:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2009, 20:12
Posty: 218
Lokalizacja: Wola Szydlowiecka ;)
Dawno mnie nie było, ale cóż, zareklamuje klanowy serwer :)

http://www.gametracker.com/server_info/144.76.31.251:16567/

-GiA- XTREME KARKAND S2

Grywamy przeważnie wieczorami :) Jeśli będzie mało graczy, nie zniechęcać się :) Z czasem będzie nas więcej! :)

_________________
http://datingsidorsingel.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 gru 2014, 16:23 
Offline

Dołączył(a): 14 lis 2008, 13:18
Posty: 136
Jakie zasady na tym serwerze? Jakie godziny?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2014, 12:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2009, 20:12
Posty: 218
Lokalizacja: Wola Szydlowiecka ;)
Nie akceptujemy skakania(na 1.0 to była plaga z tym...) a tak to w sumie reszta dozwolona :D

Godziny? Przeważnie wieczorne. Od ok. 19-20 zbierają się gracze. No i te piątki. Wtedy event leci to cały serwer może hulać :)

Jakby co to w grze jak i na ts można mnie znaleźć pod nickiem [GiA@]Piwakk więc jeśli jakieś pytania to śmiało :)

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=38&t=50912 - więcej info tutaj!

_________________
http://datingsidorsingel.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 gru 2014, 17:12 
Offline

Dołączył(a): 14 lis 2008, 13:18
Posty: 136
Piwakk napisał(a):
Nie akceptujemy skakania(na 1.0 to była plaga z tym...)

Tak jest chyba na każdym serwerze, gdzie nie jest zabronione skakanie... Ja tego nie cierpię, dlatego często gram na NRU :roll:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 gru 2014, 16:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2009, 20:12
Posty: 218
Lokalizacja: Wola Szydlowiecka ;)
Nie cierpisz skakania? :)

My tak, kickujemy jeśli ktoś pomimo naszych uprzejmych próśb nie reaguje.

_________________
http://datingsidorsingel.com/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 sty 2015, 21:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 paź 2010, 20:29
Posty: 82
Bylem przed chwilą i Karkand odmieniony jest Ok , zasady też - ale to ze wchodzi tylko tym z klanu pomimo gorszych pingow niz moj to przegiecie palki :( ogolnie nie polecam

_________________
najnowsze cheaty do BF2 http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2015, 13:16 
Offline

Dołączył(a): 16 lut 2015, 13:06
Posty: 1
Cześć ja mam problem, a dokładnie taki że tworze konto na stronie BF2HUB http://scr.hu/2cfl/rqt6b . Klikam w programie BF2HUB ten żółty przycisk i pokazuje mi się coś takiego http://scr.hu/2cfl/a450o pomimo że zrobiłem te konto. Grę niedawno zainstalowałem i mam wersje 1.41 gdyż jeszcze jej nie aktualizowałem (CD-Key mam orginalny). Nie wiem co zrobić a bardzo bym pograł w BF2


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2015, 22:34 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3924
Lokalizacja: Białystok
Spróbuj z patchem 1.50.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL