Teraz jest 21 paź 2020, 21:34

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lut 2015, 02:52 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2015, 02:48
Posty: 3
Witam, jest to moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc. Mianowicie chcielibysmy zagrac z kolega w BF2 z aix modem na lanie z wieksza iloscia botow, jakies wieksze mapki i inne bajery. Tu rodzi sie pytanie jak? co i w jakiej kolejnosci sciagnac?(jakies patche, mod nie wiem co potrzebne-chyba ze starczy sam oryginal bo takowy zakupilismy 2 sztuki i nie wiemy jak zagrac xd) prosil bym o instrukcje krok po kroku bo naprawde jestesmy ciemni jak tabaka w rogu w tych sprawach ;p z gory dzieki! ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lut 2015, 00:01 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2015, 02:48
Posty: 3
to mialo mnie zniechecic czy sie nie dogadamy?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2015, 22:33 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3930
Lokalizacja: Białystok
Ściągacie i instalujecie moda oraz program do VPN, np. Hamachi. Jeden z was zakłada konto/sieć na Hamachi, a drugi się do tego podłącza. Wtedy jeden z was odpala moda i zakłada lokalny serwer w trybie co-op + ustawienia jakie tam chce, a druga osoba powinna już widzieć ten serwer na liście LOKALNYCH serwerów (dzięki Hamachi zagracie jakby przez LAN, mimo że de facto będzie to gra przez Internet). Jeśli potrzebujesz dodatkowej pomocy z Hamachi to odsyłam do Google, ale to naprawdę prosty program.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 mar 2015, 06:00 
Offline

Dołączył(a): 19 lut 2015, 02:48
Posty: 3
ok, ale problem tkwi w tym ze nie moge sie zalogowac na konoto multiplayer(czytalem w necie ze serwery wylaczone czy cos) jest jakis spoosb zeby zagrac na lanie?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 mar 2015, 23:45 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3930
Lokalizacja: Białystok
Załóż konto lokalne, nie do trybu sieciowego.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL