Teraz jest 25 paź 2020, 21:56

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: BF2 grywalny ?
PostNapisane: 5 sie 2015, 00:46 
Offline

Dołączył(a): 5 sie 2015, 00:43
Posty: 2
Witam chciałem się zapytać czy są jeszcze jakieś serwery w Bf2 Patch v.1.5 ? czy można grać multi ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 sie 2015, 23:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 lis 2007, 21:51
Posty: 153
Lokalizacja: są Dzieci??
Mozna, ale musisz sciagnac program z BF2 Battlelog i musisz sie tam zarejestrowac http://battlelog.co/

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 wrz 2015, 17:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 paź 2008, 16:07
Posty: 192
Lokalizacja: GLIWICE
sorry ! jaki program ?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 wrz 2015, 13:12 
Offline

Dołączył(a): 26 sie 2015, 08:22
Posty: 2
Battleloga się chyba nie ściąga tylko na nim rejestruje.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 wrz 2015, 23:54 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3930
Lokalizacja: Białystok
Są dwa konkurencyjne systemy: http://www.battlelog.co i http://www.bf2hub.com.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lis 2015, 21:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2615
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Szczała,

dawno w nic nie grałem na komputerze, więc postanowiłem rozpocząć nostalgiczną podróż z BF2 korzystając z opcji battlelog, niestety pb uporczywie mnie wykopuje po 5 minutach rozgrywki:

Obrazek

Jako, że napęd odmówił mi posłuszeństwa grę zassałem z neta posiłkując się kluczami z książeczki oryginalnej kopii gry.

Niestety nie pamiętam już wszystkich błedów PB, zainstalowałem PBsetup, ale ten niestety nie posiada już w swoim asortymencie BF2 :o , idąc za ciosem wpisałem frazę i na forum pr znalazłem jakieś starsze archiwum pb.zip, które następnie wg. instukcji podmieniłem z moim, bez rezultatów, w opcjach startera battleloga również zaznaczałem wcześniej update punkbuster, ale niestety bez rezultatów, ktoś, coś? :) Z góry dzięki

_________________
http://socialclub.rockstargames.com/crew/the_agency_pl
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 lis 2015, 18:08 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2010, 11:38
Posty: 64
Tu masz wszystkiego co potrzeba, poradzisz sobie :D http://fizweb.elte.hu/battlefield/Battl ... unkBuster/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 lis 2015, 23:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2009, 21:36
Posty: 2615
Lokalizacja: Eteryczna kraina snów pełna przygód
Dzięki wielkie kolego, pomogło :) Nawet sporo wiary jeszcze pomyka po serwerach, ale na SF pustki niestety. A szkoda.

_________________
http://socialclub.rockstargames.com/crew/the_agency_pl
Polska ekipa GTA V: Online [PS4][PS3][XBOX360][PC]


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL