Teraz jest 24 paź 2020, 11:33

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sie 2016, 20:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2024
Heja,

może ktoś jeszcze zagląda. Posiadacie zlokalizowany plik lokalizacyjny? ;)

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2016, 07:35 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1103
Cześć. Z neta coś takiego:

Ring MasTeRs Word BF2 v1.4
RingMasTeRs Word Lite v1.4
Ring MasTeRs Word HiLite v1.4

W każdym jest archiwum jest changelog z opisem.

Jest też backup:
BF2 Localization Files 1.4 Backup

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 sie 2016, 23:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2024
Dzięki wielkie ;)

Choć póki co powrót do bf chyba nie dla mnie, bo o ile wersja 1.5 zwykła chodzi ok na signlu to p ozainstlaowaniu battleloga gra przestaje się włączać :/


Miło spotkać stare mordki na forum :)

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sie 2016, 17:48 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1103
Może problem z Microsoft Visual C++ ?
Spróbuj jeszcze z BF2Hub: https://www.bf2hub.com
By widzieć wszystkie serwery ustaw w opcjach lub podczas instalacji: Also show "Legacy Server" (Servers that don't use BF2Hub).
Obrazek

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sie 2016, 10:30 
Offline

Dołączył(a): 25 sie 2016, 11:01
Posty: 7
M@TH3V napisał(a):
Dzięki wielkie ;)

Choć póki co powrót do bf chyba nie dla mnie, bo o ile wersja 1.5 zwykła chodzi ok na signlu to p ozainstlaowaniu battleloga gra przestaje się włączać :/


Miło spotkać stare mordki na forum :)





Miałem to samo i po ustawieniu zgodności i uruchomieniu jako administrator wszystko zaczęło śmigać


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sie 2016, 21:23 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2024
Bęe próbował w weekend, może się uda, bo nie powiem, zatęskniłem trochę za starą grą :)

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 wrz 2016, 20:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2010, 11:38
Posty: 64
Na hubie bez żadnych kombinacji wszystko śmiga . Jurand byku ty jeszcze żyjesz? :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 wrz 2016, 21:42 
Offline

Dołączył(a): 25 sie 2016, 11:01
Posty: 7
Legion87 napisał(a):
Na hubie bez żadnych kombinacji wszystko śmiga . Jurand byku ty jeszcze żyjesz? :lol:



A gdzie ty tu Juranda widzisz :P A ty Legion zyjesz? :P Powiedz mi na hubie sa inne serwery niz na batellog.co ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2016, 16:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 mar 2010, 11:38
Posty: 64
Tak ogólnie napisałem o Jurandzie :D ,dawno go nie słyszałem .Czy są inne serwery to nie wiem musiałbym przez battlelog się podłączyć


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 wrz 2016, 16:16 
Offline

Dołączył(a): 11 cze 2005, 10:08
Posty: 135
Lokalizacja: Grudziądz
Ta gra jest nieśmiertelna 8) ,szkoda że tak mało ludzi gra 2v2 jeszcze :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL