Teraz jest 22 lis 2024, 15:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 15:14 

bf2 napisał(a):
(..) to gra kupiona w Niemczech (..) Kupilem ta gre z 2 cd-dvd w sklepie saturn. (..) na tym 2 cd-dvd jest logo saturna tego sklepu i jesze jakies logo pisze ze to sponsorowane jest przez ten sklep i jeszcze cos.(..)spytam sie na innym forum
A wy moze cie mi udowodnic ze macie orginalne - pewnie wiekszosc z was ma piracka wersje ale co mnie to obchodzi nie chce skanow plyt itp..

o ile mi wiadomo, Saturn nie sponsoruje EA GAMES, ani DIECE, więc jakim prawem on by mógł napisać, że gra jest sponsorowana przez niego? Ty jesteś tu nowy, więc nie wiesz, że większość piratów, będących na tym forum są banowani, oczywiście to trwa, ale trwa i niedługo będzie piratów pewnie około 10%. A co do forum innego to polecam wpisać Ci w google.com "forum warez games/torrent/p2p" i znajdzie odpowiednie forum dla ciebie

PostNapisane: 1 lip 2005, 15:48 

bf2 napisał(a):
Witam postanowilem kupic orginalna gre BF2 kupilem ja i jak doszla do domu to moj Ojciec ja zniszczyl bo sie z nim wczesniej poklocilem byl tak wnerwiony ze nie zdarzylem jej rozpieczetowac.
No jedno cd jest zwalone na maksa nie da rady odczytac bo jest polamane :( ale cd-key zachowal sie :) cale szczescie ze nie spalil mi tego. Polskie prawo mowi ze mozna wykonac kopie bezpieczenstwa orginalnej cd no tak ale jak ja mam to zrobic nie majac w dobrym stanie cd. Postanowilem sciagnac z internetu ta gre ale nie wiem czy mi bedzie chodzila przez internet na wszystkich serverach. Wystarczy miec orginalny cd-key?? I jeszcze jedno pytanie ten cd-key sie rejstruje tak podobnie jak konto steam w half life 2? Czy to jest tak jak z call of duty ze wystrczy miec orginalny cd-key by grac przez internet. Prosze was o pomoc z gory dziekuje

Pawel

A łyżka na to: " niemożliwe " :D Może chłopak się pomylił i napisał CD zamiasd DVD ( tak samo wyglądają ) Noob?

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 18:21 

kocham takich gościu jak wyzej, przeczytał byś jeopie cały temat.
Gościu wyjasnił że mu all działa to koniec gadki szmatki. zamknąc i zostawić dla potomnych albo usunąc.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 19:39 

Chlopaki qfa zamknijcie temat, pozniej kazdy sie dziwi ze taki syf na forum...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2