Teraz jest 23 lis 2024, 01:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 sie 2005, 13:02 

Witam szanownych użytkowników forum.
Mam kłopot z założeniem nowego konta z nickiem dasabdul - wyrzuca komunikat, iż jest invalid. Próbowałem różnych kombinacji z liczbami i z innymi znakami dostępnymi z klawiatury. Niestety bez efektu. Inny nick zarejestrowałem bez problemu i na nim na razie "pykam" - bo graniem tego nie nazwę. W związku z tą sytuacją mam pytanie: Czy nick ma jakieś ograniczenia literowe (jednak widziałem w trakcie rozgrywki znacznie dłuższe oznaczenia graczy)?
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 13:34 

Moglbys podac dokladnie co wypisuje po probie rejestracji ??
A moze rejestrujesz na tego samego maila - a nie mozna zalozyc dwoch kont na jednym mailu.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 13:46 

Nie poprostu wyskakuje mu taki communikat: Invaild uniqname in use. Nie możesz mieć 2 niktów z takim samym rdzeniem. Ja np. mam jedno konto: MedBoy<<PL>> i nie moge dać nicku: MedBo bo już ma pretęsje. Nie moge też dać nicka MedBoy312312413 bo też mu nie gra musisz zmienić nick :?

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 13:52 

Jestem w tej chwili w pracy - nie jestem w stanie dokładnie podać treści komunikatu. Z tego co pamiętam to uniqnick is invalid. Nie jest to efekt zgłoszenia na ten sam mail - próbowałem to wykonać i jest inny komunikat. Dlatego zarejestrowałem się na to forum i napisałem posta, ponieważ po przewertowaniu wcześniejszych tematów, rozwiązania mego problemu nie znalazłem. Nie jest to coś strasznego ponieważ grać mogę, natomiast jest uciążliwe dla mnie ponieważ stosuję tego nicka od dawna i chciałbym grać w BF2 właśnie z nim.
Zastanawiam się czy nie ma przy rejestracji jakiegoś skryptu, który sprawdza nie tylko wyjątkowość nicka i hasła ale również wyłapuje antyamerykańskie sformułowania, np. nick o treści fuck US President, nie tylko po angielsku. A szczerze powiem, iż nie mam zielonego pojęcia czy dasabdul coś oznacza np. w języku arabskim (Teoria spisku się kłania...).

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 14:54 

A może twój nick jest już używany :?:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 15:06 

W takiej sytuacji komentarz byłby mniej więcej takiej treści: ... already in use. A taki nie jest.
Czy można gdzieś sprawdzać nicki graczy?

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 15:25 

Wpisz tutaj http://www.got3n.com

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 15:52 

Boże koleś naucz się czytać. Co ci napisalem? Jeżeli wyskakuje ci: Invalid uniqname to jest już takie konto lub ma podobny rdzeń. Czytaj!!! następnym razem.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 16:49 

Ziemniak nie nabijaj sobie postów jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz, jak chcesz się wypowiedzieć zadzwoń do audiotele.

Sprawa jest bardziej skomplkowana ponieważ ten sam komunikta pojawia się jak są problemy z połączeniem z serwerem statystyk. Być może w danym momencie były problemy z utworzeniem konta.

Pocieszę Cię że nie ma nikt takiego konta więc jest jeszcze dla Ciebie szansa.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 18:14 

Strus sam nie wiesz co piszesz. Co z tego że nie ma takiego konta może być podobne. np. Sprubój zrobić konto: Med_Boy i wypruój kilka kombinacji nie uda ci się wiesz dlaczego po mam taki nick i ustawienie Med+Boy jest zajęte tylko dla tego konta. Czyli jeżeli koleś zrobił ten nick dał spacje jakiś znaczek cokolwiek dał to już nie zrobisz takigo drugiego.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 20:34 

Witam ponownie, tym razem z domu.
@Ziemniaczek
Miło by było nie tylko mi ale wszystkim na forum gdybyś trzy razy zastanowił się nad tym co zamierzasz napisac zanim to zrobisz. Tak się zdarzyło, że pisałem posta jako odpowiedź przedmówcy i nie wiedziałem, iż coś nowego się pojawiło (twój post). Jak najbardziej, przeczytałem go lecz jeśli ty również potrafisz czytac - w co nie wątpię - zauważyłeś zapewne , że pisałem z pracy i nie miałem dostępu do BF2. Dlatego nie miałem szans sprawdzic kto ma rację. Ty natomiast wyskoczyłeś z komentarzem jakbym ci krzywdę zrobił. Czy ty w każdej sytuacji jesteś taki drażliwy?

@ALL
Udało się. Założyłem konto das@bdul. Wszystko gra. Dzięki za poświęcenie mi chwili czasu a zwłaszcza Tobie Ziemniaczku.

Pozdrawiam

Strefa czasowa: UTC + 2