Teraz jest 23 lis 2024, 05:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: lista serwerów
PostNapisane: 29 sie 2005, 20:24 

NIe rozumiem czemu po odświerzeniu listy serwerów mam ich tylko 39. Zaprzęgłem do pracy wszelkie antywirusy, antyspyware, antytrojany, przeinstalowałem grę poszukałem wiadomości o nowych patchach wywaliłem wszystkie katalogi związane z BF2 i znowu przeinstalowałem i nic. A wszystko było ok zanim zainstalowałem takie coś do włączania BF2 po naciśnięciu linka zaczynającgo się od bf2://.

PostNapisane: 29 sie 2005, 20:30 
Moderator forum

teddy_beer_maniac napisał(a):
NIe rozumiem czemu po odświerzeniu listy serwerów mam ich tylko 39. Zaprzęgłem do pracy wszelkie antywirusy, antyspyware, antytrojany, przeinstalowałem grę poszukałem wiadomości o nowych patchach wywaliłem wszystkie katalogi związane z BF2 i znowu przeinstalowałem i nic. A wszystko było ok zanim zainstalowałem takie coś do włączania BF2 po naciśnięciu linka zaczynającgo się od bf2://.

hmm a filtry serverow

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 23:57 

taki głupi nie jestem ,po włączeniu gry pokazały mi się tylko 3 serwery (Rankingowe, Battle Recorder, Nie zapełnione) zostawiłem "tylko te same wersje" to pojawiło się ich na liście 39 (a odświerzało się tyle samo czasu, jak wtedy kiedy było ich kilka tysięcy. Ostatnio robiłem upgrade PB i mi się komp zawiesił, a potem często mnie z serwerów wywalało. a może z innej beczki (ban jakiś czy co) bo wczoraj był kolega i mielismy "ubaw" (często admin wywalał mnie z serwera, a na pożegnainie "kicked because you are a dick" czy coś takiego :P :P :P).

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 00:42 

teddy_beer_maniac napisał(a):
taki głupi nie jestem ,po włączeniu gry pokazały mi się tylko 3 serwery (Rankingowe, Battle Recorder, Nie zapełnione) zostawiłem "tylko te same wersje" to pojawiło się ich na liście 39 (a odświerzało się tyle samo czasu, jak wtedy kiedy było ich kilka tysięcy. Ostatnio robiłem upgrade PB i mi się komp zawiesił, a potem często mnie z serwerów wywalało. a może z innej beczki (ban jakiś czy co) bo wczoraj był kolega i mielismy "ubaw" (często admin wywalał mnie z serwera, a na pożegnainie "kicked because you are a dick" czy coś takiego :P :P :P).

sprobuj zalozyc nowe konto :? moze to cos da (tylko zeby sprawdzic) :D :roll: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sie 2005, 13:10 

Electronic Arts napisał(a):
Battlefield 2 Down Time

Tonight’s GameSpy downtime is estimated to be 2 hours and will affect all titles utilizing the stats and tracking SDK including BF2.

During the outage, BF2 Servers and Clients should be able to fetch stats data; however, game servers will not be able to submit snapshots to the backend servers. Windows servers should be disk logging the round data, and should resubmit this data when the backend servers come back online, however similar to the outage experienced on 8/11, Linux servers may experience crashes due to the outage.

Tonight’s downtime is Scheduled from 12AM – 2AM PT

Może to o to chodzi?

Wiadomość z ostaaatniej chwiliii.

Przeinstalowałem gre i uruchomiłem BEZ PATCHA 1.02 i na liscie po odznaczeniu "te same wersje" na liście mam TADAM ponad 6000 serwerów (oczywiście wszystkie na czerwono), teraz najlepsze instaluję patcha i co? Jak myślicie?? :P znowu 40 serwerów. ALE Jeśli wersja 1.00 wykrywa (po odznaczeniu "te same wersje") serwery z inną wersją, to ta z patchem też powinna a tu g... tylko 40. No to prubuję podłączyć się do któregoś z nich a tu "Utraciłeś połączenie bla, bla, bla" Zaraz mnie *#^$(*#$&(*#&$(*#%$*****. POMOCY bo SP mi nie wystarcza (boty nie grzeszą inteligencją :P )PS ten down time miał byc 2 dni temu więc to wyklucza tą hipotezę moją. Ma ktoś takie problemy?

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 11:38 

Już sobie poradziłem - reinstal Windy pomógł.

Strefa czasowa: UTC + 2