Przez przypadek stalem sie posiadaczem tej klawiatury i nakladki na BF2.
Co moge o niej powiedziec....
Niestety granie na niej wymaga dluzszego czasu przyzwyczajanie, (oj bardzo dlugiego

) rozklad klawiszy dla lewej reki jest jednak troche inny niz w standardowym ukladzie. Mniej wiecej od premiery Half Lifa zaczolem grac na ukladzie WASD, wiec palce przez te lata sie juz przyzwyczaily/wyrobily (wczesniej gralem na strzalkach)
Pogralem na Z-Boardzie+BF2 jakies 4-5 godzinek i szybciutko wrocilem do starej klawiatury ktora bezpiecznie lezala sobie obok. (Nie ma problemu z podpinaniem 2 klawiatur rownoczesnie.) Bede jeszcze probowal opanowac Z-Boarda ale czy cos z tego wyjdzie, nie wiem.
Na razie widze wiecej minusow niz plusow. Klawisze chodza troche ciezej niz w przecietnej klawie i palce troche bola, jakosc plastiku jest delikatnie mowiac nie najlepsza, mam Winde i Linuxa i... problem przy starcie nie moge wybrac systemu (strzalki nie dzialaja), w standardowej nakladce zamiast litery "A" jest "D" tak wiec mamy 2XD, na szczescie to tylko pomylka w nadruku

(oj jaka byla moja konsternacja jak to zobaczylem).
Z fajnych rzeczy to napewno bajerancki wyglad, szybkosc i latwosc wymiany nakladki, sterownik klawiatury sam momentalnie rozpoznaje nakladke i przekonfiguruje klawiature, (bez zadnej nakladki nie mozna nic "wklepac" klawa sie wylancza).
Powalcze jeszcze jakis czas na niej i napisze jak mi poszlo z przyzwyczajaniem.
P.S. Nakladka do gier i BF2 jednak sie roznia troszeczke nie jest to tylko doklejony obrazek z BF