Teraz jest 30 lis 2024, 13:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 sty 2006, 08:51 

mam do was prożbe nie jest ona zwiazana z gra..tylko z programem antiwirusowym pisze tu o tym bo duzo osób odwiedza to forum i moze mi ktos pomoze otóz zalapalem sporo robali niemoge ich wyzucic z systemu mam kilka programów ale one nie wykrywaja wszystkich robali zato mam program o nazwie SPYSheriff który wykrywa mi mnóstwo trojanów itp..ale jest problem otóz robi on skana wykrywa robale a gdy kaze mu je usunć musze miec cd_keya jest odwolanie do stronki do tego programu gdzie mozana cd_keya dorwac ale za ponad 20$ czy mialby ktos z was cd_keya NIE ORGINAŁA !!! który by odpalił mi ten program.....moje gg 6027763 z góry dziekuje za pomoc....i nie wyzywajcie mnie wrazie czego ze jestem jakims piratem bo nie jestem..potrzebuje tylko lewego cd_keya do tego malego programiku anty robalowego :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 09:59 

Stary... Sam program Spy Sheriff jest wstrętnym robalem, naprawdę. Nie usuniesz bydlęcia jeżeli się nie znasz trochę na grzebaniu w rejestrach itp. Tak że moja rada to reinstalka systemu i pełny format partycji c:. Przykre ale prawdziwe. Pozdrawiam.

P.S. Adaware itp. rzeczy ci tego nie usuną. Będą pisały że usuwają, uruchomisz kompa od nowa i masz to samo.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, 10:05 

a nie lepiej sćiągnąc coś darmowego niż szerzyć piractwo??
polecam Adaware SE personal lub spybot - search & destroy

pozdro...
PS. jest jeszcze darmowy skaner MKS online ( http://skaner.mks.com.pl )

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2