Teraz jest 27 lis 2024, 10:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 gru 2005, 23:11 

Witam Wszystkich,
Mam dwa problemy z połączeniem:
1. Po odpaleniu gry prze Gamy Spy czy all seeing eye dochodzi do momentu kiedy pyta sie czy zalogowac na konto i jak klikam "zaloguj" to owszem wchodze do gry ale juz nie na ten serwer który wybralem w wymienionych pogramach
2. Ten problem jest bardziej zlozony. Przy wchodzeniu na jakikolwiek serwer ping potwornie skacze. Wiem ze na to narzekaja wszyscy gracze aczkolwiek jest to norma w BF2 czego nie zauwazylem w innym sieciówkach. Oczywiście mam wyłaczone wszystkie procesy w tle przeskanowany komp różnymi programami a i tak nie da sie grac. Widzialem ten temat poruszany kila razy ale żadnej sensownej odpowiedzi. Czy to mozliwe ze na niektórych działa tak najnowszy patch 1.2 ? Dodam ze moje łącze jest całkiem szybkie wiec to na 100% nie jest wina mojego dostarczyciela inetu. Problem siedziec musi gdzies indziej.

pozdrawiam
nocny_drwal

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2005, 13:43 

Witam!

Tez mam problem z BFem. I to chyba po zainstalowaniu 1.12? Mianowicie na wszystkich serwerach (chyba) mam jakis chory ping (np. niemieckie: do tej pory ~70, teraz ~150 :!:). No wogole grac sie nie da :|

Pozdrawiam (szczegolnie starych znajomych z PRGK :wink:)

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2005, 14:16 

Cytuj:
Wiem ze na to narzekaja wszyscy gracze aczkolwiek jest to norma w BF2 czego nie zauwazylem w innym sieciówkach.

Ja nie, i co teraz?

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 22:42 

u mnie tak samo. Mam predkośc 256 Nstrada. Inni maja na serwerze ping niewiekszy niz 60, a ja 200.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 01:05 

Proponuje kupno RAM'u. A co do pingów to Ja osobiście bardzo zawiodłem się na neostradzie. Mając Neo 512 miałem pingi powyżej 300. Teraz mam 128 w lokalnej kablówce i moje pingi nie przekraczają 150. Więc możliwe że to wina twojego łącza. I jeszcze jedno. Po co łączyć się przez Game Spy??? Nie łatwiej wejść normalnie w BF? Jeśli jest jakaś duża różnica tomnie uświadomcie :wink:

Strefa czasowa: UTC + 2