Teraz jest 30 lis 2024, 13:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 00:21 

Instalowałem BF2 z konta, które nie miało w nazwie polskich znaków od lekko roku ( zanim wiedziałem, że coś takiego jak BF2 nawet kupię ), a teraz nie chciało zainstalować dodatku więc SF zainstalowałęm z nowego profilu ("bf" więc tutaj też nie ma polskich znaków).

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 00:28 

:shock: :?: Nie wiem o co Ci chodzi ale w Bf2 nie ma polkich znaków w profilach itp.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 01:00 

Witam wszystkich,

U mnie mniej więcej tak to wygląda:

Nie mogę zainstalować gry z mojego konta użytkownika, nazwa: pawel, - pojawia się błąd i koniec. Mogę natomiast zainstalować z konta mojej żony: nazwa Basia :-)

Po takiej instalce mogę grać w BF-a z konta żony, a jak chcę grę odpalić sieciowo z konta mojego, to pojawia się komunikat o niewłaściwym kluczu.

Niby sobie poradziłem, niby gra chodzi. Ale strasznie mnie wpienia nieprofesjonalizm EA.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 01:04 

Specyfik napisał(a):
:shock: :?: Nie wiem o co Ci chodzi ale w Bf2 nie ma polkich znaków w profilach itp.

Chodzi o profile w Windzie...

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 01:06 
Moderator forum

von_Szlejter napisał(a):
Instalowałem BF2 z konta, które nie miało w nazwie polskich znaków od lekko roku ( zanim wiedziałem, że coś takiego jak BF2 nawet kupię ), a teraz nie chciało zainstalować dodatku więc SF zainstalowałęm z nowego profilu ("bf" więc tutaj też nie ma polskich znaków).

To również może być problem - sporo ludzi miało kłopoty z instalacją jeżeli nie robili tego z domyślnego konta admina, tylko z dodatkowego usera. Obawiam się że to może być związane właśnie z tym. Niech napisze lepiej ktoś kto miał już podobną akcje.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 02:22 

Zainstalowałem WSZYSTKO, OD POCZĄTU z nowego konta w windzie o możliwie debilnie rpostej nazwie :twisted: i nareszcie mogłem sobie zagrać. No to EA ma kolejnego szczęśliwego klienta... no przynajmniej do wydania kolejnego patcha, który okaże się bublem. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 11:12 

Miałem identyczny kłopot jak von_Szlejter. Gra 24 czerwca została zainstalowana na windowsowym koncie o nazwie Michał. Uaktualnianie gry odbywalo się za pomoca plików z tempa. Gdy kupilem dodatek, już niestety ten sposób nie zadzaiałał. Zainstalowalem dodatek z konta żony , które nie zawiera "nietypowych" polskich liter. Lecz gra w trybie multi nie działała. Wyrzucała błąd o niewłaściwym kluczu i prosiła o kupno gry z legalnego źródła. Po rozmowie z pomocą EA, (bardzo kompetentny Pan) odinatalowałem wszystko, dotatek i podstawkę, oraz usunąłem z rejestru wszystkie wpisy dotyczące BF2. Zainstalowałem wszystko na koncie o nazwie Battlefiled 2. I dzała, ale jedyne na tym koncie. Nawet na koncie Michał, gdzie podstawka działała bez zarzutów, obecnie przy wejściu na serwer dostaję info o złym kluczu. Nie ma co ukrywać troche babol.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 11:42 

a ja nie miałem rzadnych problemów, żle tylko wgrałe m[atcha nie w tej kolejności ,ale teraz poprawiłem i jest ok, od samego początku zero problems, ale za to z grafika są ciut 8)

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 21:51 

LUDZIE POMÓŻCIE I PRZECZYTAJCIE TO MOŻE MIAŁ KTOŚ TAKI PROBLEM
Mam nadzieje że chociaż ktoś to przeczyta bo nie założyłem nowego tematu do mojego problemu z SF oto mój problem:
po kupieniu sobie SF i zainstalowaniu patcha 1.12 nie moge wejśc na żaden server SF pojawia sie komunikat:
Server posiada inny mod zmień mod na taki który posiada ten server czy coś takiego.NIE INSTALOWAŁEM PRZCIEŻ ŻADNEGO MODA. Żadko temu komunikatowi sie przyglądałem bo przeważnie po załadowaniu mapy w multi wywala mnie do windowsa (nawet nie zdąże wcisnąc ,,Wejc do gry'' ) To jest na obu moich kontach na jednym miałem odblokowane częśc broni z SF na drugim nie. Wiec nie sądze by odblokowane bronie na kącie klanowym były temu wienne.
prosze o szybką odpowiedz

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 22:33 
Moderator forum

O ile się nie myle, reinstalacja BFa pomogła wielu ludziom z tym problemem. Nie wiem czy jest szybszy sposób i ktoś go odkrył. Można spróbować jeszcze raz zpatchować BFa na 1.12. Niestety gubie się już w kolejnych "how to".

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 00:28 

I mnie pomogła reinstalacja battlefielda coś wcześniej musiało byc popsute bo po patchu miałem pingi 2 razy większe teraz powruciły do normy teraz znów moge grac snajperem na 64 osobowych ale na SF :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2005, 04:37 

hmmm... czytam i czytam te wasze odpowiedzi i powiem, ze jestem chyba szczesciarzem:) nie mialem zadnych problemow z uaktualnieniem Battlefield 2 do jakiejkolwiek wersji. kilka dni temu doszedl do mnie dodatek i z nim takze nie mialem ZADNYCH problemow. w samym dodatku jest jakis patch, ale jest on stary. zainstalowalem nowszy i po kilkunastu minutach cisnalem w "Pola Bitew" :) i zadnych "tempow" nie uzywalem. po prostu instalowalem patcha jakbym instalowal "kolko i krzyzyk"... zero problemow. fart?
ah, zaznacze, ze mam oczywiscie oryginal tejze gierki oraz dodatku...

Tytuł:
PostNapisane: 13 gru 2005, 10:03 

Witam wszystkich!

Nie chciałem zakładac nowego posta poniewaz moj problem tez dotyczy sf. Mianowicie chodzi mi o helikoptery - Na normalnym bfie nie miałem z nimi zadnych problemów fajnie sie latało. Natomiast w dodatku jak wsiadam za apacha albo hinda jako pilot gra zaczyna mi sie ciąć na tyle ze uniemożliwia mi normalne latanie i na ogół moja przygoda konczy sie na drzewie albo na jakims budynku. Dla porównania na mapie ghost town moge spokojnie bez zwiechy poleciec mi-17, jeżeli natomiast wsiade za jakis heli z rozszerzenia odrazu sie zaczyna lagoza. Gra chodzi mi na minimum detalach zainstalowałem patcha. Komp jest dobry ale nie jestem wam w stanie powiedziec jego parametrów poniewaz gram z cafe. Z góry dziekuje za udzielenie mi konkretnych wskazówek.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2006, 21:49 

Mam pytanie...
Czy nie da się jakoś obejść opcji, żeby nie trzeba było mieć na dysku systemowym wolnych 3 GB aby zainstalować Jednostki Specjalne, lub patcha? Może jakieś zmiany wpisów w rejestrze?
Po maksymalnych kombinacjach jestem w stanie spowodować, aby było max 1,5 GB wolnego miejsca. Dysk mam 120 GB, ale C ma tylko kilka GB i jest w dużym stopniu zapełniony. Na domiar tego przed ostatnią instalacją Windowsa XP C sformatowałem w NTFSie, a duże partycje: D,E,F mam w dalszym ciągu w FAT32.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 00:51 

Przepraszam, teraz widzę o tym temat jako przyklejony.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2