Teraz jest 27 lis 2024, 12:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lut 2006, 01:22 

Witam.

zainstalowalem BF2 potem JS (dysk D) i na koniec mam nieudane zmaganai z patchem 1.2 (full wersja ~350MB)

na nic wyciaganie plikow z Documents and Settings, w starych wersjach patcha to dzialalo ale nie tutaj.

moze wersja full nie idzie na 1.12 wiec juz sciagam wersje do uaktualnienia (~85MB)
Dobrze kombinuje czy na marne moje sciagnaie?? i problemu szukac w innym miejscu??

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:30 

Nowy profil w Windzie (bez polskich znaków) pomagał w kazdym patchu to teraz pewnie też pomoże :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:58 

Moze napisze co probowalem to bedzie latwiej:

To jest to co dostalem od EA:

- prosze sprobowac uruchomic Windows w trybie awaryjnym i wtedy instalowac latke (klawisz F8 podczas uruchamiania komputera)

- prosze utworzyc nowe konto w Windowsie, np. "test" z urpawnieniami administratora. Logujac sie na to konto instalujemy gre, dodatek oraz latke, a nastepnie restartujemy komputer i logujemy sie na nasz normalny profil, kasujac "test"

- prosze sprawdzic, czy w nazwie profilu w Windows nie ma zadnych polskich znakow (ą,ę,ć itp.) - moze to powodowac problemy z instalacja dodatku/patcha

- prosze zwrocic uwage na ilosc wolnego miejsca na dysku C - patch wymaga podczas wgrywania az 3 GB wolnej przestrzeni dyskowej

- prosze przeniesc folder moje dokumenty klikajac na niego prawym przyciskiem myszy i wchodzac we wlasciwosci. Wystarczy zmiana litery dysku z C na np. D.

- jesli instaluja Panstwo gre Battlefield 2 od nowa, wazna jest kolejnosc - wersja podstawowa Battlefield 2, nastepnie dodatek Jednostki Specjalne, na koncu patch

Ze starych sposobow sprawdzalem:
Sprawdzalem tez reczna instalacje przez kopiowanie plikow z Documents and Settings

Sprawdzalem wpisy w rejestrze

CZEKAM NA INNE PODPOWIEDZI !!

PS. Reinstal systemu, gra w katalogu domyslnym - tez nic nie pomoglo

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 21:16 

a moze masz po prostu feralnego patcha... ja sciagnalem sobie (nie pamietam z jakiej stronki) patch tez w wersji full i za nic nie moglem go zainstalowac... dopiero z tej stronki http://www.act-of-war.de/bf2files/download.php?view.313 mi sie to udalo. tzn sciagnalem patcha na patcha 1.12 i jest jak na razie ok. ale jest tu tez ten pelny. moze ten ci pojdzie...
w sumie to dopiero pierwszy raz mialem problem z zainstalwoaniem patch... jak widac patch patchowi nierowny...

Strefa czasowa: UTC + 2