Teraz jest 30 lis 2024, 16:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2006, 12:16 

Słuchawki Koss'a wymiatają na EAXie :D Szkoda że nie maja mica :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2006, 22:12 

A czy w BF2 działa dzwięk 5.1 z głośników bo mam karte muzyczną AC97 i głośniki 5.1 i jak za mną wybuchnie granat to słysze to tak samo ze wszystkich głośników. Już wole grac na słuchawkach. Zamierzam ją wymienic na coś z creativa tylko nie wiem co wziąc czy może audigy 2 czy 4 lub najtańsze X-Fi ale wtedy nie starczy mi na drugie giga ramu bo mam 700 zł.

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2006, 22:20 

MariuszM6 napisał(a):
A czy w BF2 działa dzwięk 5.1 z głośników bo mam karte muzyczną AC97 i głośniki 5.1 i jak za mną wybuchnie granat to słysze to tak samo ze wszystkich głośników.

- Tak działa. nawet na AC97
- Z wybuchajacym za toba granatem to normalka (zawsze jest huk jak cholera, nawet w realu nie wiesz gdzie on wybuchl dokladnie).
wsluchaj sie raczej w dzwieki jak za toba ktos strzela.

MariuszM6 napisał(a):
Już wole grac na słuchawkach.

hmmm. twoj wybor

MariuszM6 napisał(a):
Zamierzam ją wymienic na coś z creativa tylko nie wiem co wziąc czy może audigy 2 czy 4 lub najtańsze X-Fi ale wtedy nie starczy mi na drugie giga ramu bo mam 700 zł.

Audigy 2 a audigy 4 - jedyna roznica - poprawiony wspolczynnik odstpu sygnalu od szumu

X-FI - tutaj nie musze nic reklamowac bo sam mam i wymiata jak cholera (wczesniej posiadalem wszystkie karty po kolei z creative'a)

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2006, 22:36 

Też nie wiem gdy ktoś strzela za mną z kazdej strony tak samo słysze dzwięk. W słuchawkach chociaż wiem po której stronie ktoś strzela jest róznica pomiędzy lewą a prawą a w głośnikach wszystko tak samo.

Czyli audigy 4 sie nie opłaca za bardzo dla mnie?[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2006, 11:19 

BF2 ( i BF42 takoz) na 5.1 nie mialem okazji (glosniki 5.1 tylko z spdif) ale po ustawieniu na quadro dziweku w systemie Windows, bardzo ladnie slychac bylo przod/tyl.

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2006, 13:23 

Troche nie w temacie. Ma ktoś Stell Sound h5 USB. Z zewnętrzną kartą dzwiekową USB właśnie? Bo się zastanawiam nad kupnem, ale jak autor tematu uczucia mam mieszane. Czy się to ma w ogóle sens? Mam AC97 na płycie.
A w temacie.
Przez moment miałem w kompie X-fi. I jakość dzwięku zauważalnie wzrosła. O ile na mojej gównianej karcie i nie mniej gównianych słuchawkach słyszę b.dobrz kto z której strony strzela, idzie. To na X-fi słyszałem doskonale. No i wszystkie odgłosy nabrały barwy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2