Zaczęło sie od kupna EF. Zainstalowałem go. Od tego momentu w połowie ładowania mapy wywala do pulpitu i w BF2 i w BF2SP. No to usuwam gierka a tu wał. Gdy instaluje bfa wyskakuje "5Cośtam 'jakis plik' cos tam cos tam". No to daje wlanczam instalek jeszcze raz i to samo. Prubowałem instalowac z kopii jak i z orginała, tworzyłen nowe konta zmienialem document and settings i.t.d NIC NIE POMAGA, NAWET FORMAT (ROBIŁEM 2)! Po paru dniach udało mi się wgrac jakos tego cholernego bfa. Włanczam instalacje SP i aktualizacja nie udana. To aktualizuje w "CMD" tak jak gdzies tam na tym forum ludzie pisal. Nagle wyskakuje error. Ale prubuje normalnie jeszcze zainstalowac SP. Udało sie za 3 razem. uff. Patchuje do 1.22 aktualizacja nie udana. Robie nowe konta i.t.d. Nic nie pomaga. Dokładnie za 12 razem poszło!

. Sciagam EF instaluje i znowu mi wywala do pulpitu jak wlancza sie mapa! NO SZLAK MNIE TRAFI! POSWIECILEM NA TO RÓWNE 5h A TO SE NIE DZIALA. RObie to samo i wciaz to samo wyskakuje. Formaty nadal nie pomagaja. Od tego czasu wymienilem procka i grafe. LUDZI POMÓŻCIE! Bo te cioty z EA "nic na to nie poradzą". Nie poto wydałem prawie 250zł na BF'a, SP i EF zeby to tera na pułke odłożyć.