Teraz jest 21 lut 2025, 20:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2006, 17:53 

Pablo, wybacz ale on ma racje, jesli jest dyslektykiem to ma Worda od sprawdzania pisowni, dbajmy o nasz jezyk, bluzgac kazdy potrafi, a kulturalnie zachowywac sie- malo kto... Zasmiast podnosic ten temat pomogli byscie lepiej mi ;-) zaczekajmy tutaj az Terminatorek da znac, czy polaczyl sie z serwerami...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2006, 17:55 

Pablo1713 napisał(a):
pasqdnick możesz zejść z niego?? to nie jest temat o ortografii tylko o pomocy w różnych problemach związanych z BF2. Więc spier*alaj i wracaj do tematu, a nie czepiaj się innych, że źle coś napisali, nie twoja sprawa, może ma dysleksje albo po prostu specjalnie tak pisze 8)

primo: Polecam przeczytać: http://dziecineo.prv.pl/
secundo: W każdym moim poście oprócz docinków dawałem też rady więc sam "idź sobie gdzieś daleko" :lol:
tertio: Jak specjalnie tak pisze to niech przestanie bo mu tak jeszcze zostanie. A jak ma dyscośtam (bo nie wierzę w tych wszytkich dys, IMO najwyżej 10% mających papiery ma to naprawdę) to niech z tym walczy. Wkleja posty do worda który elegancko błędy poprawia. Jak pójdzie do pracy, to co pisma nie skleci bo jest dyscośtam? Bo jakoś nie wierzę że ktoś mający ze 12 lat (bo na tyle go oceniam - ciebie na jakieś 15 :twisted: ) ma w planach zarabiać na życie łopatą. Jak sie teraz za siebie weźmie to może jeszcze mu się odmieni. Jak w wieku 20 lat się zorientuje że nic poprawnie nie umie napisać to dopiero będzie miał problem.

PS
Pablo ma jednak 20 lat :P Cóż moja ocena była jednak błędna :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2006, 21:13 

Po prostu nie nawidzę ludzi którzy kogoś "dyskryminują" z powodu ich "ułomności" takie zachowanie jest chamskie i nie toleruje takich ludzi. To jest wyłącznie moje osobiste zdanie, więc nie jest skierowane bezpośrednio do ciebie...

Sądze, iż należałoby wrócić do pierwotnego tematu 8)

I jak terminatorek działa ci EF :?: :?: :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2006, 21:47 

nienawidze pisze sie razem ;-) a po drugie, jak mozna kogos nienawidzic za normalne poglady ? od tego jest cos takiego jak poprawna pisownia zeby ja stosowac, prawda ? ;-) :roll: Pablo Pablo, mniej zlosci...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2006, 01:39 

a więc sam niewiem czy działa mi EF czy nie ten co podał ten serwer jak wchodze na ten serwer to ani jednej żywej dzuszy tam nie ma a jak szukałem serwerka to wyszukiwywało mi tylko AF a nie EF wienc niewiem co mam poczońć wydaje mi sie że działa ale niewiem jak wyszukac serwuw.
Ps. pablo dzienki za obrone ale tak specjalnie pisałem bo niechce mi sie nacisac alt lub shift skonczyłem i domagam sie odpowiedzi na drenczonce mnie pytanie .
ale okazało sie że działa! weszłem na taka jedna stronke co sery szuka i działa ;) temacik do zamkniencia hyba :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2006, 08:50 

TERMINATOREK napisał(a):
pablo dzienki za obrone ale tak specjalnie pisałem bo niechce mi sie nacisac alt lub shift skonczyłem i domagam sie odpowiedzi na drenczonce mnie pytanie .

Specjalnie :lol: Niechluj jesteś po prostu. Dobrze Ci radzę "trenuj" wciskanie alt i shift już teraz. To nie będziesz miał klopotów w za parę lat w szkole czy na studiach. No i każdy ci pomoże na różnych forach, a nie bedzie się czepiał :lol: . Czy innym jest IRC czy gg gdzie jest można nie używać polskich znaków, a czym innym są fora gdzie należy stosować się do zasad języka polskiego. Poza tym polskie znaki to jedno a gramatyka to u ciebie leży po całości. I nie ma to nic wspólnego z dyscośtam tylko kolega po prostu IMO NIC nie czyta.

Jak masz jakieś pytanie to zadaj je tak żeby ktoś kto ma dać Ci odp. Nie musiał się domyślać co miałeś na myśli. Z niektóych for to wywalają za takie pisanie. Przeczytał byś też choć raz to co napisałeś przed wysłaniem. Jest taki przycisk "podgląd" tuż obok "wyślij" Nie jest tam bez powodu. :D
Domagasz się odpowiedzi??? Możesz co najwyżej prosić! :lol:

A tak nawiasem mówiąc to chyba Cię dobrze rozgryzłem? Myslałeś że EF to bedzie taka dodatkowa gra tak jak SyF? A nie tylko zestaw map?

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2006, 10:02 

TERMINATOREK napisał(a):
tak specjalnie pisałem bo niechce mi sie nacisac alt lub shift skonczyłem i domagam sie odpowiedzi na drenczonce mnie pytanie .

Nie chce mi się Ci pomagać :P

W przyszłości także.

Miłego życia.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2006, 11:05 

TERMINATOREK napisał(a):
a więc sam niewiem czy działa mi EF czy nie ten co podał ten serwer jak wchodze na ten serwer to ani jednej żywej dzuszy tam nie ma a jak szukałem serwerka to wyszukiwywało mi tylko AF a nie EF wienc niewiem co mam poczońć wydaje mi sie że działa ale niewiem jak wyszukac serwuw.

Ja bym Ci nawet pomógł, bo problem nie jest jakiś skomplikowany, ale jak czytam co napisałeś, to mi ręcę opadają i nie mam jak do klawiatury dosięgnąć. Z kolei jak już się otrząsnę z szoku, to mi się odechciewa Ci pomagać.

TERMINATOREK napisał(a):
Ps. pablo dzienki za obrone ale tak specjalnie pisałem bo niechce mi sie nacisac alt lub shift skonczyłem i domagam sie odpowiedzi na drenczonce mnie pytanie .

Tutaj to możesz co najwyżej ładnie poprosić. Tacy, co się domagają, wzbudzają jedynie uśmieszek politowania i wywołują odruchową reakcję ruchu kursora myszy w kierunku opcji 'nie wyświetlaj postów tego użytkownika'. Żegnam.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2