Teraz jest 22 lut 2025, 18:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lip 2006, 23:34 

Witam, dziś dostałem grę Battlefield 2: Special Forces, ponieważ nie pamiętałem hasła do konta a chciałem szybko przetestować grę załozyłem na szybko konto przez przypadek na e-mail na którym mam zarejestrowane moje konto z 5 unlockami, kupiłem tą gre by sobie odblokowac dodatkowe bronie z gry SF, niestety później gdy chciałem zalogować się na moje konto z 5 unlockami pisało, albo że jest nie prawidłowe hasło albo w innym przypadku, że nazwa lub e-mail nie jest poprawna, Moje pytanie brzmi czy straciłem moje konto z 5 unlockami? Próbowałem w różne sposoby odzyskać konto, ale może ominełem któryś, bardzo prosze o pomoc. Link do konta z 5 unlockami http://www.bf2stats.nl/player/69359691/ tutaj link do konta które załozyłem aby przetestować grę http://www.bf2stats.nl/player/74323774/ dziękuję za wszelką pomoc.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2006, 22:03 

moze nie zaznaczyles ktoregos z dwoch koleczek (nickname - e-mail) nad polem do wpisania nicka/maila i hasla?

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2006, 22:34 

Poza tym dobrze pomyśl bo IMO nie da się założyć dwóch kont na ten sam mail.

PostNapisane: 13 lip 2006, 23:50 

Ja przez pół roku w BF2 wogóle nie grałem(byłem offline) i też miałem problemy z odzyskaniem konta. Dopiero po 5 próbie odzyskania hasła operacja się powioła. EA(GameSpy) mają coś nachrzanione z tym odzyskiwaniem konta. Nie poddawaj się, konto na pewno istnieje. Jedyna możliwość, aby konto zniknęło, to ban ze strony EA/GameSpy. Spróbuj zmienić hasło na stronce http://www.gamespyid.com , a potem się zalogować. Za pierwszym razem może się nie udać.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2006, 13:11 

Witam ponownie, 5 dzień idzie niestety konta dalej nie moge odzyskac próbuje z 20 razy się zalogować, nadal pisze jak zaznaczam nick to złe hasło, a jak zaznaczam e-mail to niepoprawny login lub mail. Wygląda na to że będę musiał skończyć z bf, bo nie chce mi się zbierać od początku tych broni, a podstawowe bronie są słabe, szkoda że się nie da odzyskać, chociaż będę jeszcze próbował.

Edytowany: Jeszcze jedna informacja, na gamespyid.com nie moge zalogowac się na konto poprzez nick Acridcs, ale poprzez e-mail mogę bez problemu i piszę "Witaj Acridcs" Niestety w grze to nie działa. Jak chcę odzyskać hasło poprzez nick to piszę "Error: Unable to find a password for: Acridcs"

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2006, 15:50 

Na gamespyid.com można logować się tylko przez email. Konto też musisz odzyskiwać przez email. Problem tkwi w tym, że po mimo zmienienia hasła na gamespyid.com, nie zmienia się one odrazu na serwerach ze statsami w BF2. Odczekaj troche i powinno zadziałać. Jak nie to może na priva mi prześlij email i hasło z numem gg, a ja spróbuje odzyskać je za Ciebie. O konto nie musisz się bać, ponieważ mam porządne swoje ;-). http://www.bf2stats.nl/player/43727834/

Przy odzyskiwaniu konta upewnij się że masz odblokowane wszystkie niezbędne porty dla klienta(liste portów znajdziesz na 18 stronie instrukcji).

Więcej w tym temacie raczej nie mogę Ci pomóc.

Pozdro.

Strefa czasowa: UTC + 2