Teraz jest 22 lut 2025, 20:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 wrz 2006, 10:03 

dziwna sprawa z battlefield2
Witam. Posiadam oryginalną wersję BF2. i mam kłopoty ze stabilnością połączenia, ale tylko w jednym przypadku... Kiedy wchodzę do drużyny, Wtedy pojawia mi się komunikat, ze strąciłem połączenie z serwerem... Za moment wszystko wraca do normy, ale tylko na chwile. Jeśli jestem w drużynie, tracę połączenie praktycznie 3-5 razy na minutę.

Proszę pomóżcie mi, nawet nie wyobrażam sobie, czego to może być wina, zwłaszcza, że gdy jestem poza drożyną, gra chodzi bez najmniejszego zająknięcia.

Naszkicowany problem pojawia się zarówno z patchem 1.4 jak i bez niego !!

otrzymałem radę by wyłączyć Voip...no może to pomorze, faktycznie na razie nie korzystam z tego, bo nie mam mikrofonu... ale jak przyjdzie mi używać mikrofonu, albo poprostu będę chciał słuchać kolegów to co w tedy ?? co to za system w ogóle, skąd taka wada ??

AMD Athlon 64 300 +
GF 7600 gs
1 ghz ram

Neostrada 512 z nieprzekroczonym limitem ;p

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 10:45 

Hmm a może to wina dzwiękówki? Ja miałem dziwne problemy gdy grałem w FEAR Combat bez sterowników do zintegrowanej dzwiękówki. Zainstaluj najnowsze wersje.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 11:53 

hmmm, w sumie to by sie zgadzało... Vois wywołuje te utraty połączenia z serwerem bo są złe sterowniki do karty dźwiękowej

Sprawdze to... Mam creative Live 5.1 a sterowniki EAXA (zmodyfikowane)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 12:06 

hmmm, coraz bardziej jestem przekonany że to wina Voica... ale to dziwne, nie mógłby mi zabrac całego transweru bo prędkość 512 wcale nie jest taka mała... Jeśłi by się trzymać kurczowo tej teorii możemy dojść do wniosku ze prawie niekt nie gra z uzyciem komunikacji głosowej, przynajmniej ci z 512 kb

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 14:31 

Ja miałem takie same łącze i działało poprawie. Może to wina dodatkowych usług korzystających z VoIP, np. Skype.

Strefa czasowa: UTC + 2