Teraz jest 22 lut 2025, 20:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 wrz 2006, 02:29 
witam
jak wtemacie zainstalowane jest wszystko ale niemam mp do pancerniaka i do uropejki niema map a dospecjala sa na czerwono w liście wielu graczy co jest .....
pozdrowionka i dzieki
ps.
tak juz tez probowalem
Aby poradzić sobie z tym problemem proszę wykonać następujące kroki:

1.proszę otworzyć folder c:\program files\ea downloader\cache

2.proszę otworzyć folder o takiej nazwie jak login użytkownika EA

3.proszę otworzyć folder z odpowiednim booster packiem (dla booster packa Europejskie Siły Zbrojne będzie to folder agamesbf2-2006online_map_contentbf2euro)

4.proszę uruchomić plik setup.exe

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 08:28 

Hmmmm. Ktoś rozumie o co tutaj chodzi? Dodatki nie chcą się odpalić?

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 10:47 

ja nie rozumiem,... ale skoro już tu jestem. Może mi ktoś powiedzieć dla czego nie mogę wejść na dodatkowe mapy po zainstalowaniu dodatków?

właściwie... to na jedną mapkę wszedłem, na drugą już nie i wyskoczył komunikat ze mam wykupić dodatek a trzecia mapa wywaliła mnie do windy

Mam orginalną wersję BF2 a dodatki są zassane z sieci, chciałbym je przetestować i ewentualnie przekonać się do nich przed zakupem :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 10:54 

Piratom dziękujemy i mówimy nie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 11:12 

emace napisał(a):
ja nie rozumiem,... ale skoro już tu jestem. Może mi ktoś powiedzieć dla czego nie mogę wejść na dodatkowe mapy po zainstalowaniu dodatków?

właściwie... to na jedną mapkę wszedłem, na drugą już nie i wyskoczył komunikat ze mam wykupić dodatek a trzecia mapa wywaliła mnie do windy

Mam orginalną wersję BF2 a dodatki są zassane z sieci, chciałbym je przetestować i ewentualnie przekonać się do nich przed zakupem :)

,,Przekonać się przed zakupem''????? Jaaaaaasne. Frajerów poszukaj w innym miejscu.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 14:50 

no sorry ale te dodatki nie mają zbyt dużej ilości map w porównaniu z BF2... cena w sumie o 100 zl mniejsza od bf2, ale i tak zastanawiam sie czy warto.. stąd moje testy... szkoda, człowiek chce uczciwie podejśc do tematu, ustrzec się... dobrze że bez błota było

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 14:53 

Piratom ?????????????

ściągnij, zainstaluj, kup orginał o.0

Meewosh47 masz podejście

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 15:11 

W zasadach forum pisze że nie piszemy o pirackich wersjach. A tą jak nazwiesz? Legalna inaczej? Ze sklepu z zza rogu? Sorry ale my Ci z tym nie pomożemy. No offence.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2006, 19:51 
potrzebuje pomocy a wy odpowiadacie na pytania jakiegos frajera wiec o co tu chodzi ???!!!

PostNapisane: 28 wrz 2006, 22:23 

perugi napisał(a):
witam
jak wtemacie zainstalowane jest wszystko ale niemam mp do pancerniaka i do uropejki niema map a dospecjala sa na czerwono w liście wielu graczy co jest .....
pozdrowionka i dzieki
ps.
tak juz tez probowalem
Aby poradzić sobie z tym problemem proszę wykonać następujące kroki:

1.proszę otworzyć folder c:\program files\ea downloader\cache

2.proszę otworzyć folder o takiej nazwie jak login użytkownika EA

3.proszę otworzyć folder z odpowiednim booster packiem (dla booster packa Europejskie Siły Zbrojne będzie to folder agamesbf2-2006online_map_contentbf2euro)

4.proszę uruchomić plik setup.exe

Odpowiem Tobie kolego tak: ukończyłem wyższe studia i mimo tego nie rozumiem o co chodzi w tym tekście!

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 09:01 

kupilem sobie bf2 za ponad 130 zl... pewnie ze mnie niezly material na pirata...buroku !!!!!

Zanim kupie dodatki chce je przetestowac. a jezeli nie mozna na forum pisac to prosze mi wyslac odpowied na maila my_szy@op.pl

wiem juz o co koledze chodzi. ta lista to kroki ktore przedwsięzioł a które nic nie dały

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2006, 12:57 

emace napisał(a):
kupilem sobie bf2 za ponad 130 zl... pewnie ze mnie niezly material na pirata...buroku !!!!!

Zanim kupie dodatki chce je przetestowac. a jezeli nie mozna na forum pisac to prosze mi wyslac odpowied na maila my_szy@op.pl

wiem juz o co koledze chodzi. ta lista to kroki ktore przedwsięzioł a które nic nie dały

O ile pamiętam to w regulaminie forum jest napisane, że nie można obrażać innych oraz promować piractwa. A Ty robisz i jedno i drugie!
Zapłaciłeś za BF2 (co jest mało prawdopodobne moim zdaniem) i to dla Ciebie oznacza, że dodatki są gratis?????????????? Bo w gadanie ,,przetestuję a potem kupię oryginał'' to nawet dziecko nie uwierzy!

Strefa czasowa: UTC + 2