Teraz jest 22 lut 2025, 20:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lis 2006, 18:40 

witam!
mam problem odnosnie mojego mikrofonu, karte mam realtek, mikrofon zwykly ze sluchawkami..... wszystko dzialało dobrze,ale do pewnego czasu. teraz za nic nie moge ustawic sobie poprawnie dzwiekow w bf2 :/ zalozylem temat z nadzieją,ze ma ktos wlasnie taką karte i podzieli sie ze mną ustaiweniami w sterownikach oraz ustawiniami w samym bf2 odnosnie suwaka odbioru,transmisji i tego ostatniego :) jakby co sterownik mam sprawny tak jak wszystko inne,nie wiem jak z tym sobie poradzic.... :(
pozdro!

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 00:22 

mam ta sama karte w swoim laptopie i powiem tylko tyle ze to wielkie gowno. dzwiek poprostu tragedia a do mikrofonu musze krzyczec zeby ktos mnie slyszal. wkurzylem sie i kupilem zewnetrzna karte usb i powiem tylko tyle ze teraz naprawde wiem jak brzmi dziwek w bf2 a przez mikrofon nie musze juz krzyczec. a niby mialo byc takie cudo HD.
Mialem ten sam problem, kombinowalem ze wszystkim, kupilem nawet sluchawki Icemat ale dopiero nowa karta pomogla.
A nie masz problemu z dzwiekiem, masz basy?

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2006, 00:36 

nie,nie mam innych problemow z dzwiekiem,wszystko gra wrecz idealnie, tak jak pisalem z tymi moimi ustawieniami to gralo wszystko dobrze,alenie moge dojsc do dobrych ustawien :? raz mi sie wlasnie udalo i gralem na nich ok pol roku jednak wlasnie ostatnio cos chyba rozregulowalem i mam wlasnie problem,ludzi mowią ze z moją mową jakies dziwne dzwieki slychac,zaklucenia czy jakos tak + cicho mowie :x
jak masz ustawione te trzy suwaki w grze? moze sprobuje tak samo i cos pomoze :) a jesli nie to miejmy nadzieje ze ktos kto sie udzieli mi pomocy :)

Strefa czasowa: UTC + 2