Teraz jest 24 lut 2025, 01:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 maja 2007, 17:23 

Jest tak mam orginała bf2 i niemam statów co mnie bardzo denerwowało przeryłem cały internet i znalazłem że trzeba zaktualizować wersje gry no to sciągnołem patche od 1.03 do 1.3 no i instaluje je zadowolony ze bendzie działało a tu jeszcze gorzej po zainstalowaniu jakiego kolwiek patcha mam czarny ekran i wywala mnie do pulitu a bez patchów jest wszystko ok, prubowałem reinstalować gre wgrywałem te patche z milion razy i dalej to samo więc prosze o pomoc bo niedaje mi to spokoju.

dziekuje z góry i przepraszam jeśli ten temat juz był ale jest tu dość dużo stron i mogłem coś pominąć.

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2007, 17:32 

Przeinstaluj gre i zainstaluj patcha 1.41.

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2007, 17:34 

ok dzięki bardzo zobacze co z tego wyjdzie, ale najpierw musze go ściągnąć :/

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2007, 17:44 

tak sobie mysle po przeczytaniu tych wszystkich tematow, i z wlasnych doswiadczen, ze granie w bfa to jeden wielki problem, raz z patchowaniem, ciagle kicki dostajesz, nie wyszukuje ci wszystkich serwerow i milion innych...czy ktos inny tez tak mysli o bfie?? prawde mowiac ostatnio gram sobie w demko od jakichs 2miechow (moj kuzyn nie ma oryginala , i gramy se razem na demie) mam juz jakies 140godzin na demku i doszedlem do wniosku ze biorac pod uwage problemy i wszystko co jest w full w demo nie ma wiekszosci z nich, sie prawie nigdy nie wkurzam, tylko jak mi net nie dziala...a w full ciagle siedze wkurwiony i szukam dobrego serwera bo z wszystkich wywalaja mnie po kilku minutach , i ogolnie wszystko, tak jakby policzyc ile gralem w bfa a ile buszowalem po menu bfa to mozna dostrzec prawie ten sam czas :/ przykro mi z tego tematu, widac ea zalezy ogolnie na kasie a nie na zadowoleniu klientow...ah. rutyna ea'owska...grafa i wszystko ladnie robia, ale stabilnosc i ogolnie to LIPAAAA!!!! peaccce

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2007, 18:41 

K.I. napisał(a):
widac ea zalezy ogolnie na kasie a nie na zadowoleniu klientow

To już jest od dłuższego czasu widać(FIFA i inne sportowe, a od nedługiego czasu NFS)

Zauważyłem też jeden spory problem wśród nowych userów forum, wiele osób ma piraty i sądzą że ktoś im da świetną metode do gry po necie(nawet jeśli taki mają-w co wątpie-to prawdopodobnie nie dali by obcej osobie)

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2007, 19:15 
Redaktor Battlefield.pl

Instaluj tak: BF2>Dodatki(JS, EF, AF)>Patch v1.41. Zainstaluj też najnowsze sterowniki do karty graficznej ;).

Tytuł:
PostNapisane: 21 maja 2007, 21:43 

dzięki za wszystkie odp postaram się szybko sciągnąć tego patcha ale mam wolny internet, mi zależy tylko zeby odznaczenia działały i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2007, 16:11 

wszystko pięknie działa :D już. dzięki

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2