Teraz jest 24 lut 2025, 12:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problemy z BF2
PostNapisane: 11 paź 2007, 12:56 

Mam spory problemik.

1. Wywala mnie po 20-30 minutach przynajmniej 2 razy na 8 wejść (na pulpit) bez podania powodu - nawet na pustych serwera odchodzą takie szopki.
2. Zanika dźwięk - również nie zawsze i bardzo nieregularnie raz po 5 minutach raz po 2 godzinach gry. Pomaga wejście ponowne ale nigdy nie wiadomo kiedy dźwięk zaginie.

A teraz najlepsze.

Zrobiłem format i zdębiałem.

1. Nie mogłem odnaleźć swojego konta - ale w końcu się udało.
2. Po założeniu konta znowu byłem szeregowcem uwaga z odblokowanymi wszystkimi gunami na poziomie drugim :shock: . Wchodząc na inny serwer miałem odblokowane tylko 3 (tak jak powinno być)
3. Nie wzrasta mi wskaźnik zdobywania doświadczenia a mimo to awansuję i to dość szybko :shock: .
4. A teraz najlepsze dwa dni temu po zainstalowaniu BF2 na jednym serwerze musiałem zaczynać od szeregowca i awansowałem tam o 2 stopnie. Później wyszedłem z tego serwera i zacząłem grać na innym, na którym to od początku musiałem awansować ale zabawa znudziła mi się i awansowałem o 1 stopień. Dzisiaj wchodzę na obydwa pokolei aby sprawdzić ocb a tutaj na tych 2 serwerach, których wcześniej grałem mam ten sam poziom w stopniach [kapral] (wcześniej był różny i na każdym zaczynałem od nowa ;( )

Przecież chyba nie jest możliwe abym wszedł na cudze konto lub ktoś zajął moje. :?

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 13:59 

a patch 1.41 ?

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 14:30 

Yyy... no tu masz rację :oops: po formacie trochę się zagalopowałem.

To może poprawić te współczynniki ze zdobywaniem doświadczenia i paskiem doświadczenia :) . Ale... (zawsze jest jakieś ale) problem nr1. z wywalaniem z gry i z dźwiękiem istniał jeszcze przed formatem, która była zpaczowana
:( . Dodam jeszcze, że mimo zaktualizowania sterów włącznie ze sterami do soundblastera problem ten się pojawiał (przed formatowaniem)... Może być przyczyną niestabilnego łącza to wywalanie, ale problemów z dźwiękiem to już nie rozumiem :shock: nawet na zmniejszonej ilości efektów dźwiękowych i ich jakości - dźwięk zanika.

Ps
Problem w tym, że łącze jest stabilne...
Sprawdzone bezpośrednio przez techników z TP SA [podobno sie na tym znają]

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 14:48 

wgraj patch i wtedy sprawdz , a niestabilnosc moze byc spowodowana zlym dzialaniem systemu tez

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 15:31 

Siemaka, mam ten sam problem tylko ze w demku i sie boje ze jak kupie orginal to bede mial to samo. Co robic !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 16:10 

Jak kupisz oryginala to bedziesz mial jeszcze wieksze problemy.

Tytuł:
PostNapisane: 11 paź 2007, 18:01 

No to teraz proszę o dalsze porady. Wywaliło mnie 2 razy. Raz po godzinie gry, a drugi raz po około 10 minutach. Dźwięk póki co był :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2007, 15:03 

Szlag mnie już trafia z tym bf2. Wszystko jest zainstalowane syfu w kompie nie ma (trojany, spye i innych dziwolagow lacznie z ciasteczkami i reszta kuchnii :D ).

1. Założyłem nowe konto bo tamto delej się partolilo i teraz pasek doswiadczenia jakis jest
2. Dzwiek nadal zanika (cały nawet po wyjsciu do menu)
3. Wywala mnie nadal :?

HELP ME I'M UNDER HAVY FIRE...

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 10:42 

Jeżeli nikt nie ma nic ciekwego do dodania to proszę zamknąć ten temat. Nadal wszystko się pie##$%!!\@

Pacz jest
Wirusów nie ma
Komp po formacie.
Wszystkie najnowsze stery do biosu, płyty, kart graf i SB są ściągnęte.
Mikrofon również nie działa
Połączenie jest stabilne.

DZIĘKI :evil:

Ps1
Może i powyższa lista nie jest w kolejności ale nie chce mi się nic poprawiać
Temat do zamknięcia. :(

Ps2
Jak ktoś nie wie o co chodzi to może sobie wyłączyć dźwiek w BF2 a pózniej po 30 minutach gry wyjść z bitwy, która zaczyna się rozkręcać na Twoją korzyść.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2