Teraz jest 24 lut 2025, 23:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 mar 2008, 20:09 

Some Pl napisał(a):
Pomoglo dzieki ! Zrobilem tak: Skopiowalem shaders_client z C:\***\Battlefield 2\mods\bf2\shaders_client
do C:\***\Battlefield 2\mods\bf2\shaders i wypakowalem pozniej shaders_client z xpack do C:\***\Battlefield 2\mods\xpack\shaders i tez wypakowalem. Teraz tylko patcha i gramy :D

Witam zrobiłem to samo i nic na dodatek przestal mi sie uruchamiac zwykły BF dodam ze mialem samego BF 2 z patchem 1.41 pozniej zainstalowalem BF 2 JS no i mialem ten sam dziwny ERROR poczytalem zrobilem tak samo jak kolega wyzej ale zanim to zrobilem probowalem zainstalowac Patcha 1.41 i po wstepnej instalacji pozniej byl komunikat ze nie moze instalowac poniewaz pracuje BF exe... czyli komputer tak jak by widzial tego patcha i ne chcial go instalowac po kopiowaniu tych plikow co kolega nic sie nie uruchamia dodam tylko ze BF 2 odpalalem z Virtualnego dysku nie wiem czy ma to jakies znaczenie pomozcie cos bo mnie szlag trafia pozdro :cry:

PostNapisane: 2 mar 2008, 20:10 

Some Pl napisał(a):
Pomoglo dzieki ! Zrobilem tak: Skopiowalem shaders_client z C:\***\Battlefield 2\mods\bf2\shaders_client
do C:\***\Battlefield 2\mods\bf2\shaders i wypakowalem pozniej shaders_client z xpack do C:\***\Battlefield 2\mods\xpack\shaders i tez wypakowalem. Teraz tylko patcha i gramy :D

Witam zrobiłem to samo i nic na dodatek przestal mi sie uruchamiac zwykły BF dodam ze mialem samego BF 2 z patchem 1.41 pozniej zainstalowalem BF 2 JS no i mialem ten sam dziwny ERROR poczytalem zrobilem tak samo jak kolega wyzej ale zanim to zrobilem probowalem zainstalowac Patcha 1.41 i po wstepnej instalacji pozniej byl komunikat ze nie moze instalowac poniewaz pracuje BF exe... czyli komputer tak jak by widzial tego patcha i ne chcial go instalowac po kopiowaniu tych plikow co kolega nic sie nie uruchamia dodam tylko ze BF 2 odpalalem z Virtualnego dysku nie wiem czy ma to jakies znaczenie pomozcie cos bo mnie szlag trafia pozdro :cry:

PostNapisane: 2 mar 2008, 20:25 

A weź zainstaluj tak BF2->SF-> patch 1.41. I dopiero jak ci wyskoczy ten komunikat rozpakuj ten folder.

PostNapisane: 3 mar 2008, 12:45 

juz miałem robic Maniek tak jak poradziles ale po kopiowaniu tych plikow j.w wszedlem w menedżer zadan i wyłaczylem proces BF.exe czyli tego patcha ktorego probowalem zainstalowac a on mi dawal komunikat ze pracuje i nie mozna po tej czynnosci zobaczylem jak ladnie sie wczytuje Patch zarowno na BF2 jak i na JS i wszystko chodzi ladnie sprawnie a jeszcze jedna sprawa gra chodzi mi oczywiscie bez plyty z obrazem virtualnym ktory mialem na samą gre BF2 a i co ciekawe jak jestem w JS wchodze w ulubione sa tam serwerki ze zwyklego BF2 i normalnie laczy i mozna grac zastanawiam sie czy jesli na JS dodam sobie kilka serwerków do ulubionych to jak wlacze podstawke i wejde w ulubione to połaczy mi sie z serwerkiem JS? heh i jedno moze troche glupiutkie pytanie jak sie szybko z drabinki nie "zchodzi" a raczej zjerzdza bo przeczytalem instrukcje do gry i nic a czasem widze jak kolesie wrecz zjerzdzaja jak strażacy do pożaru heheh :lol: z góry dziekuje za pomoc w rozwiązaniu problemu i oczekuje dalszej wspolpracy....

PostNapisane: 3 mar 2008, 17:10 
Spamer!

S + Shift - zjeżdżanie, ala Strażak :wink:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2