Teraz jest 24 lut 2025, 23:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 mar 2008, 11:07 

Witam.

Mam oryginalną grę Battlefield 2 : Deluxe Edition. Problem tkwi w tym ze gdy uruchamiam Jednostki Specjalne to po wpisaniu hasła i naciśnięciu zaloguj, kursor zielony "2" nigdy nie gaśnie i gra się zawiesza (tak bylo na patchu 1.1 i jest na 1.41).

Natomiast gdy dam autorun z plyty i odpale "Graj w sieci" uruchamia mi się chyba sam Battlefield 2 (bez dodatku), ponieważ kursor jest brazowy (czy czerwony) i logowanie tutaj działa...

Czy ktoś spotkał się z tym problemem?
Czy muszę oddzielnie odpalać kazdy dodatek?
Jesli odpale dodatek to nie mam dostepu do innego dodatku lub podstawowki?

PostNapisane: 3 mar 2008, 13:32 

Witam
Ostatnio kupilem koledze BF2 Deluxe Edition i instalowalem to wszystko i chodzilo jak ta lala oczywiscie serwerki wynalazlo dopiero po patchu 1.41 wiec nie wiem dlaczego u ciebie sa jakies takie problemy ponadto u siebie jak zainstalowalem dodatek i wszedlem w ulubione byly tam serwery z Podstawki Bf2 łaczylo sie i mozna bylo grac... natomiast nie probowalem w druga strone ale wyprobuje zastanawiajac sie nad twoim problemem moze nastapily jakies bledy podczas rejestrowania gracza do gry w multi player podzialaj sprobuj wszystkiego np grania w obie czesci na singiel player itp itd nie wiem jakiego masz kompa moze za slaby? jezeli dalej nic odinstaluj i odnowa probuj...moze sterowniki grafy stare naprawde trzeba troszke podzialac ....

PostNapisane: 3 mar 2008, 13:55 

No nie wiem bo battlefield 2 bez dodatku dziala na wszystko full w rozdzielce 1024x768 a battlefield: jednostki specjalne nie przechodzi logowania ciagle miga ten kursor zielony i po chwili zostaje mi ctrl+alt+del. gre juz przeinstalowalem i nic, sprobuje formata dzisiaj.

ps. kompa mam nowego (crysis, cod4, GoW, UT3 wszystko smiga) wiec to nie to...

PostNapisane: 3 mar 2008, 17:08 
Spamer!

antyvir/firewall, moze Ci nie blokowac BF2, a BF2:SF, moze blokowac ;)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 4 mar 2008, 11:09 

Nic nie pomogło...

PostNapisane: 4 mar 2008, 13:47 

powiem ci stary ze naprawde to jest dziwny problem temu ziomalowi co to wszystko robilem to tez ma nowy komp ale wydal na samą skrzynke jakies 1600Pln z tego wnioskuje ze nic tam z gornej półki nie ma a skoro ty masz nowego kompa no to nie mam pojecia co sie moze dziac...ja mam rocznego kompa ale jak kupowalem wydalem na skrzynke 2300Pln takze nie zalowalem...ale BF2 smiga na najwyzszych detalach na takiej samej rozdzielczosci co twoj(zastanawiam sie czy nie sprobowac na wiekszej ale obawiam sie trudnosci w celowaniu) i odkad sciagnolem najnowsze stery do mojej grafy mianowicie ASUS Gforce 7900GS to aa z x2 zmienilem na x4 a to chyba jakas roznica jest.. mysle ze cos z oprogramowaniem na kompie musi byc nie tak ja mialem problem ale po przenosinach plikow shaderow wszystko polecialo i jest cacy...dawaj znac co i jak...

Strefa czasowa: UTC + 2