Teraz jest 24 lut 2025, 23:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 mar 2008, 20:46 

Tak ,w cs gram 7 lat ;] Naprawde takie gry typu BT, CoD latwo mi przychodza, nie mowiac o Q3, RF,UT.
Mam jeszcze jedna sprawe! Jak wylaczyc glosy tych glupich arabow ktorzy mowia przez radio ?? W opcjach wylaczylem (tj. przeciagnolem) pasek glosy na zero , takze opcje "glosy" wylaczylem i nadal mi gadaja...

PostNapisane: 10 mar 2008, 20:48 

I będa gadać... Przywykniesz:)

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 10 mar 2008, 20:54 

Dobra dzieki za info ! Mozna zamknac!

edit
A moze jednak nie zamykajcie, sadze ze w trakcie mojej gry pare pytan jeszcze bedzie. Na przyklad:
Zajolem pierwsze miejsce na serverze, otrzymalem GOLD STAR a w BFHQ jej nie mam. To samo z baretka Infantry Officer oraz Meritorious Unit, obydwie zdobylem i ich nie mam. Wspomne ze dostalem takze Combat Action i ta otoz baretka widnieje w moich odznaczeniach. Prosze o odpowiedz.

PostNapisane: 12 mar 2008, 08:03 

1. Może nie grałeś na serwerze rankingowym?
2. Może nie masz patcha 1.41?
3. Poczekaj chwilę ea może mieć opóźnienie.

PostNapisane: 12 mar 2008, 10:30 

Blizzard_ napisał(a):
cheater , wali Ci heady za linni mgly, sciagasz demko BR jesli serwer to umozliwia i ogladasz jak gra koles, ktorego uwazasz za czitera ;) (demko sciagasz w spolecznosci i odpalasz tam lub w BattleDirector(z)e -> http://www.google.pl ).

co to "BR" i z czym to sie je :?: podaj linka do zassania :stupid:

PostNapisane: 12 mar 2008, 16:46 
Redaktor Battlefield.pl

BattleRecorder, potężne narzędzie umożliwiające podgląd rozegranej rundy, bat na cziterów

PS no i masz to od razu z grą, ale chyba to sczaiłeś po przeczytaniu pierwszego wyrazu

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 12 mar 2008, 19:17 

ok . no fajnie ale jak to uzywac ?? pliss , jasno i wyraznie bo jestem zielony z tego tematu :oops:

PostNapisane: 12 mar 2008, 19:43 

Some Pl napisał(a):
1. Może nie grałeś na serwerze rankingowym?
2. Może nie masz patcha 1.41?
3. Poczekaj chwilę ea może mieć opóźnienie.

Napewno gralem na serwerze rankingowwym bo tylko na takich gram. Nawet stosuje taki filtr wiec ta opcja odpada. Co do patcha to to mnie bardzo zastanawia poniewaz sciagnalem go ale gdy wchodze do gry to mam inna wersje tak jakby, sami ZOBACZCIE . Co do EA to ile moga miec opoznienia? wszystkie inne odznaczenia dostaje odrazu.

PostNapisane: 12 mar 2008, 20:00 
Spamer!

arturekhi, w filtrach zaznaczasz "BattleRecorder" wyszuka Ci serwery gdzie BR jest wlaczony, wchodzisz na niego grasz. Po zakonczonej rundzie/rundach -> wchodzisz w Spolecznosc -> klikasz na "demo" i klikasz sciagnij -> po czym jak sie sciagnie obok klikasz "graj" cos takiego ;)

bombelaz wersję na dobra :), poczekaj kilka dni jesli nadal Ci nie naliczy wtedy napisz

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 12 mar 2008, 20:47 

hmm dziwna ta gra! Wlasnie zdobylem baretke Infantry Officer i mam ja w odznaczeniach, a gdzie tamte sie podzialy :o

PostNapisane: 12 mar 2008, 23:18 
Redaktor Battlefield.pl

Wersje patcha masz prawidłową, nie przejmuj się tymi liczbami w prawym-górnym rogu. Ta złota gwiazda chyba ci niestety przepadła, ale nie przejmuj się, szybko zdobędziesz nową [zwłaszcza jeśli uda ci się zdobyć stanowisko komendanta i wygrasz rundę :P ]

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 13 mar 2008, 00:18 

Gwiazda gwiazda , gorzej z baretka bo zadko moge trafic na serwer, na ktorym gram 26 min w skladzie, bo zazwyczaj szybciej konczy sie runda. A propo komendanta, jak mozna nim zostac? Na poczatku rundy mam napisane "wybory komendanta, zglos sie!" w jaki sposob mam sie zglosic? i co lezy w obowiazkach komendanta? Ja jedynie umiem zalozyc swoja druzyne Alpha, Bravo... Jeszcze jedno! Czesto grajac na jakimkolwiek serwerze nagle zasypuje mi ekran mnostwo napisow typu "czy jestes za wyrzuceniem komendanta przykladowo Jana Kowalskiego" Nieraz Jan zostaje, nieraz zostaje kickniety hehe , co moze taki komendant zrobic ze chca go wykopac? strach nim zostac ;P Z gory dzieki za odpowiedz!

PostNapisane: 13 mar 2008, 08:16 

Ja tam komendanta nie biore bo malo pkt idzie :P przewaznie na serwerach w regulaminie jest napisane ze komendant nie moze walczyc... a tak co on robi? robi skan UAV (ten taki radar co pokazuje przeciwnikow) wzywa wsparcie artylerii zrzuca zaopatrzenie i pojazdy... a zeby nim zostac jak jest ten napis wybory do komendanta to wcisnij CAPSLOCK i bedziesz mial "zglos sie" czy jakos tak... mam nadzieje ze cos objasnilem :P
_Dominiko_PL napisał(a):
szybko zdobędziesz nową [zwłaszcza jeśli uda ci się zdobyć stanowisko komendanta i wygrasz rundę :P ]
Jako komendant watpie :P moj max wynik komendatem to chyba 90 pkt czy jakos tak i zdobylem sreberko, a na zloto zapracowalem jako strzelec w heli :D 113 pkt ;P 56/1 :D i jedno obronienie flagi :P

PostNapisane: 13 mar 2008, 11:25 

Blizzard_ napisał(a):
arturekhi, w filtrach zaznaczasz "BattleRecorder" wyszuka Ci serwery gdzie BR jest wlaczony, wchodzisz na niego grasz. Po zakonczonej rundzie/rundach -> wchodzisz w Spolecznosc -> klikasz na "demo" i klikasz sciagnij -> po czym jak sie sciagnie obok klikasz "graj" cos takiego ;)

bombelaz wersję na dobra :), poczekaj kilka dni jesli nadal Ci nie naliczy wtedy napisz

no jest . ale gdzie to sie ściąga do jakiego folderu bo sciągnąłem i nie wiem co dalej :idea:

PostNapisane: 13 mar 2008, 15:47 

Jeśli nagrywasz z własnego Lokalnego serwera to wpada to do mods/bf2/demos jeśli ściągnąłeś z serwera to wpada to do Moje Dokumenty/Battlefield 2 i tam pogrzeb w folderach swojego profilu :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2