Teraz jest 25 lut 2025, 09:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 wrz 2008, 10:27 

witam. kupiłem wczoraj nowa oryginalną wersje BF2 + JS. zainstalowałem ładnie całość , pobrałem sobie pacha i zainstalowałem go - wszystko bez problemów. odpaliłem grę, założyłem sobie konto jak należy bez żadnych problemów. wyszukałem serwery itp itd. zacząłem łączyć sie z jednym z nich, pasek postępu doszedł do 62% i sie zatrzymał ( cały czas jest okienko z informacja o optymalizacji shaderow ) i tak po jakiś 10 min jak nic sie nie ruszyło to na chama wyłączyłem grę i ponownie próbuje i tak cały czas - za każdym razem jak sie próbuje z jakakolwiek mapa połączyć to to samo sie dzieje i nie bardzo wiem co mam z tym zrobić.
mam Windowsa Viste 32bit, athlona X2 4600+ , GeForce 8600GTS , 2gb ranu i dobra płytę Asusa.
zaznaczam ze jakieś pół roku temu miałem pirata BF2 przez kilka dni i chodził ładnie i bez problemów na dokładnie tym samym sprzęcie.

PostNapisane: 27 wrz 2008, 11:55 
Redaktor Battlefield.pl

Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do karty graf (tylko najpierw usuń poprzednie za pomocą panelu sterowania)

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 27 wrz 2008, 12:29 

zaraz po napisaniu poprzedniego posta to wlasnie zrobilem i zadzialalo :-D z tym ze teraz np gra nie trzyma mi ustawien graficznych i musze co chwila przestawiac:P ale moze sie samo jakos wyjasni:-D

ok - zeby nie robic miliona niepotrzebnych postow i tematow to zapodam jeszcze jedno. problem ktory zaczolem wczesniej juz nieaktualny - sprawa sie rozwiazala sama:-D

mam teraz inny maly problem - lacze sie do serwera ale wyskakoje mi blad :
ze PunkBuster mnie wywalil z powodu: Inadequate O/S Privlages - i tak z kazdego serwa mnie wywala;-(

PostNapisane: 27 wrz 2008, 19:47 

Gre musisz odpalić na koncie z przywilejami admina. Jeżeli używasz Visty, kliknij PPM na ikone i wybierz "Uruchom jako Administrator" (czy jakoś tak).

PS.
Jeżeli nadal będziesz miał błędy z PB, wpisz w Google pbsetup.exe, ściągnij plik z pierwszego linka i zaktualizuj (obsługa tego programu jest b.prosta).

PostNapisane: 28 wrz 2008, 09:23 

ok - wszystko zaczelo ladnie dzialac - tak jak powinno :-D dziekoje za pomoc:-D

Strefa czasowa: UTC + 2