Teraz jest 25 lut 2025, 16:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: haxy ??? ban
PostNapisane: 28 lut 2009, 01:48 

Więc tak mój młodszy 12-letni brat użył jakiegoś cheata .Nie mam pojęcia co to było bo nie znam się na cheatach ,wiem tylko co to jest aimbot (czyli to naprowadzanie kul na przeciwnika) i Speed Hack,mój brat tylko mowil że tam wszyscy żołnierzez byli jacyś kolorowi ..No dobrze ale przechodzę do rzeczy chodzi o to że jak on niby używał tego hacksa to PB tam go kicknął czy tam dał bana ale jak to odpalił to mówił że antywirus(kaspersky Internet secruity 2009) ostrzegał go że ten czit probuje mu się dobrać do jakiegos pliku oczywiście on to potwierdził.Przypuszczam że to cos namieszało w configu.
No więc gram sobie na servie oczywiście nie miałem zadnego czita bo nie czituje i PB daje mi bana i pisze coś takiego „PunkBuster pernament ban issued on this game serwer for player
’mojnick’ …Prior Kick/Ban.No i tak miałem na każdym servie więc wgrałem na nowo windowsa bo miałem cos nasrane w tym configu.Po wgraniu win użyłem jeszcze programiku CmobFix (którego doradził mi kumpel w tej sytuacji).Po wgraniu win na nowo nie kickowało/banowało mnie przez dość długi czas.Po jakimś czasie znowu zaczął mi wyskakiwać ten komunikat.Mówie sobie dobra koniec mojej przygody z BF2.Postanowiłem wiec grac w Jednostki Specjalne.Grałem cały dzionek na jednym servie pozniej na drugi dzien wbijam na ten sam serwer i pisze mi cos takiego „PunkBuster kicked player ‘mojnick’(for 1337 minutes)…Cheater banned by GGC-Stream.com (amin decision)No więc słyszałem od kumpla grającego w cod2 że jest jakiś anty cheat GW który banuje cię jeśli masz na swoim komputerze inne zbanowane klucze.Myśle ze to było cos podobnego i chyba już nie mam szans sobie więcej pograć w BF2 :/.Brat ma mi odkupić BF2, tylko jeśli zmienie klucz produktu to coś da ??? Może jeszcze będę musiał zmienic IP i czy będę musial usunąć moje konto w BF2 i czy w innych grach przez to tez mogę dostac bana ??? Nie mam pojecia ponieważ nigdy się tym nie interesowałem. Ani nigdy wcześnie mi się to nie zdarzyło.Tażke jeśli jest jeszcze chyba jakaś nadziej że sobie jeszcze kiedyś pogram to tylko kupując jeszcze raz nowego Bf’a.Pewnie większość z was mi nie uwieży ale nie jestem cziterem.

Z góry dzięki

PostNapisane: 28 lut 2009, 01:57 
Spamer!

Format -> zainstalowanie bf z nowym kluczem.
http://sklep.wirtus.com.pl/produkt/13594 ;)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 28 lut 2009, 05:39 

czemu kazdy kto ma bana mowi :
1.Ja wogole nie wiem o co chodzi :D
2.To nie ja to moj kumpel :D
3.to przez to ze w szkole zainstalowalem bfa i tam mieli jakiegos wirusa ^^

masz bana i koniec kolego ;/ kup sobie nowego BFa i graj czysto lub nie daj bratowi grac :D
masz bana na każdym serverze ktory jest podłączony pod jakis stream-ing ;]
zostaje ci gra na single lub na serverach bez rankingu :D a takich jest malo które nie mają streama ;] GL HF

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2