Witam, pojawił się u mnie taki problem. Kilka dni temu zaczęło się coś niedobrego dziać z dźwiękiem, aż dwa dni temu całkiem wszystko zamilkło. Ponieważ nie mogłem znaleźć żadnej sensownej przyczyny, próbowałem naprawić system z CD, potem wszystkie sterowniki, aktualizacje itp. Niestety dźwięku dalej nie ma, tzn. słychać odrobinę, jakby z oddali, ale jak mówię do mikrofonu, wszystko działa, tzn. słyszę siebie doskonale. Dziwna sprawa. To był wstęp
Dzisiaj pierwszy raz po kilku dniach włączyłem BF2, gra uruchomiła się i...wszystkie napisy są po angielsku...

Niektóre ustawienia zostały moje, a niektóre się zmieniły

Przy próbie wejścia na serwer, od razu wywala do pulpitu. Moje pytanie jest następujące: Czy przeinstalowywać grę, (trochę będzie trudno, bo w tym samym folderze jest PR - razem jest tego ok. 13GB

), czy znacie inny sposób na naprawienie ty dwóch problemów: język i wywalanie do pulpitu. Co może być przyczyną? Tzn. przyczyną jest nadpisanie Windowsa, ale co się mogło spieprzyć, czy to wielka niewiadoma czy jakaś oczywista rzecz. No i może ktoś ma pomysł co z tym dźwiękiem
Będę wdzięczny za pomoc

Właśnie zobaczyłem, że w rejestrze w folderze EA: BF mam tylko dwie wartości: Domyślną i DisplayName

To samo w SF i mam jeszcze jeden folder Electronics Arts: Patch 1.5 z jedną Domyślną wartością nieustaloną...

Tzn., że mam skopany rejestr...Da się to naprawić, czy reinstalacja? A jeśli reinstalacja, to jak to zrobić, żeby nie usuwać PR, tam chyba jest wszystko OK...