Teraz jest 23 lis 2024, 19:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 gru 2005, 15:10 

Chodzi mi o to że nikt na temat patcha 1.12 nigdzie mi nie odpowiedział. Chodzi o to że nie moge go zainstalować tym dosowym sposobem bo pisze ze nie moze znaleść patcha a wszystko robiłem prawidłowo. i mam podstawową wersje battlefielda i nie moge normalnie grać :/ Pomóżcie mi błagam bo nie wiem co zrobić :/ nie chce żeby te 139zł poszło na marne z powodu tego że EA nie moze wypuścić normalnych patchy !!

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 15:52 

a gdzie ci "to" coś chodzi? po głowie, rece ,wogóle co to "to" jest?
myśleniem niestety nie grzeszysz, bo jakby EA wypuściła "nienormalne patche" to takich jak ty by było miliony

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 15:55 

Ea Wogle jest idealna zamiast poczekac chwile i popracowac nad patchem aby dobrze działał to Dawaj na pałe wypuszczaja patcha i graj sobie jak sie na serwery Kont 10 minut łączy :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 16:38 

Baxspace proponuje ścjągnać z innego linku ptach może w czasie scjąganja nastopił błond, tak też bywa i nic juz w tym wypadku nie zdzjałasz tylko oddnowa scjągac trzeba. Jesli nie pomoże to juz nie wiena ptacha tylko twojego PC bo jakoś innym wszystko chodzi dobrze a ty znajdujesz sie w tym nie licznym %. Co do Szymas^PL to raczej nie wina patcha ze konto ci się długo łączy tylko wina serwerów które się posypały, nawet było na forum na ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 18:22 

@Baxspace a może spróbuj tego sposobu z edycją rejestru? Podobno skuteczny.

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 22:00 

sposób z edycją rejestru był stosowany jedynie w problemie dotyczącym 3000mb na dysku wiec w tym raczej nie poskutkuje. A patcha juz instalowałem przed formatem z tym że na patcha 1.03 i wtedy udało sie go zainstalować tylko że klikając na wielu graczy wywalało do windowsa. W tym bym sobie poradził. A skoro juz go instalowałem to jest raczej dobry chodź ściągne jeszcze raz chodź to pewnie nic nie da :/

--------

help :( !!

--------

chodź jeżeli nikt nie znajdzie sposobu na ten problem bede pocieszać się jedynie tym że moze już wkrótce EA wyda kolejny z patch z którym będe miał ciut mniejsze problemy :/

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 22:36 

tak wogole to po co robisz dosowym? nie robiej normalnym?

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 01:04 

no nie da sie go normalnie zainstalować :-/ tym dosowym tez nie. no a żadnego inneog pomysłu nikt nigdzie nie dał

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 13:20 

Baxspace napisał(a):
no nie da sie go normalnie zainstalować :-/ tym dosowym tez nie. no a żadnego inneog pomysłu nikt nigdzie nie dał

jak masz nazwe kompa gdzie sa uzywane polskie znaki to tez moze ci sie nie zainsalowac.
EA straszna chauture odstawia z tymi pachtami.kto to widzial 3gb wolnego na plik wielkosci 200mb
nie mowiac juz o innych przeszkodach.
szkoda ze jeszcze normalnej instalacji tak nie spiepszyli bo faktycznie gralaby moze 1/4 ludzi co teraz

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 23:43 

nie no profil nazywa sie Battlefield 2. Teraz udało mi sie go jakoś zainstalować, nie jestem pewny czy spatchował sie dobrze bo na samym końcu wyszedł jakiś komunikat z dźwiękiem który wskazywał na jakiś błąd niestety nie przeczytałem bo z rozpędu kliknołem na OK :/ no i teraz jak urachamiam bf to robi sie czarny ekran i po chwili wywala do windy. szukałem rozwiozania i tego problemu na forum lecz niestety nie znalazłem :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 23:46 

[OT] Czy tylko ja odnosze wrazenie, ze ludzie boja sie tutaj pisac? Naprawde nie czeka was zadna publiczna chlosta.

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 01:14 

YouogY napisał(a):
[OT] Czy tylko ja odnosze wrazenie, ze ludzie boja sie tutaj pisac? Naprawde nie czeka was zadna publiczna chlosta.

Jak pisałem wczesniej:
Baxspace proponuje ścjągnać z innego linku ptach może w czasie scjąganja nastopił błond, tak też bywa i nic juz w tym wypadku nie zdzjałasz tylko oddnowa scjągac trzeba.
Jesli to zrobiłeś i ndal masz problem to on nie tkwi w patchu ani w grze tylko w twoim PC musisz miec ostro zawalonego jesli masz problem po problemie.
Proponuje wszystko odistalowac i zaistalowac ponownie jak byś składał nowego PC a jesli nie wiesz jak to poproś kogoś.

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 11:16 

ale wy nie rozumicie ze juz zainstalowałem tego patcha bez wiekszego problewmu na patcha 1.03 tylko ze nie odpalała gierka. robiłęm format przeinstalowałem wszystko i bf2 dziaiał nie mogłem zaisntalować patcha, teraz zainstawlowałem jakoś ale nzowu nie odpala :|

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 13:18 

a jakie sa symptomy tego nieodpalania?
jaka masz konfiguracje sprzetowa?
jaki sytem? stery?

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 17:23 

CS_JUBY napisał(a):
nastopił błond

Niewątpliwe nastopił straszliwy błond :lol:

hahahahaha :D Czegoś takiego dawno nie czytałem ;) Ludzie zanim wyślecie posta na forum, sprawdźcie czy nie ma błędów. Pisząc posty z błędami, wyrażacie tylko brak szacunku do czytelników.

PS: Dawno tu nie byłem :)
PS2: Może update PB pomoże ? To sposób na wszystko ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2