Witam wszystkich. Dwno się nie odzywałem na forum, ale zawsze zaglądałem żeby zobaczyć co u was słychać

kupiłem BF2 , wcześniej grałem w Demko.
Mój sprzę to:
Procek : AMD Athlon 64 3200 (Winchester)
Płyta : MSI K8N Neo 2 Platinum
Pamięć Ram: 4x512 ( 2xElixir i 2xGoodRamy puszczone na DDR 400 Mhz)
Karta Graficzna : Nvidia GF 6600 GT AGP 128 MB Ram
Moje stery do grafiki to Nvidia - 77.72 WHL
W demko grałem na 1 GB Ram i medium detalach i chodziło jako tako, czasami potrafiło zaciąć. Gdy zakupiłem wersję pełną i odpaliłem wiekszą mapę (detale na high) to stwierdziłem, że brak mi Ramu

Na ustawieniach na medium chodziło wszystko ok bez przycinania. Obecnie gram na 2 GB Ramu a ilosć klatek w grze to 40-50 FPS-ów przy ustawieniu prawie wszystkiego na high ( oświetlenie na medium, cienie - medium). Karte dzwiękową mam zwykła - zintegrowaną z płytą i gram z wyłączonym EAX. Przymierzam się do kupna SB 24 Bit i mam nadzieję , że dzwięk i jego wydajnośc poprawi się.
Gra wymaga dużo od sprzętu , ale coś zacoś. Czekam z niecierpliwością na patcha - oby poprawił troche wydajność.
Z gierką problemów nie mam - nie wiesza się i nie wychodzi do windowsa. Większość problemów z grami powodują ustawienia w Biosie, przynajmniej tak było w moim przypadku. Trzeba troche posiedzieć, poczytać forum np. na
http://www.tweak.pl i można ustawić naprawdę stabilny sytem.
Do zobaczenia na polu walki