Teraz jest 12 sty 2025, 15:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 10:22 

1. biorac saiteka tracisz po jakims czasie gwarancje a w logi nie :)
2. miałen cyborg EVO i bolał mnie strasznie kciuk wiec wymieniłem na logi i jest OK.

wydaje mi sie ze oba sa dobre tylko wybor należało by przeprowadzac po tygodniu grania na jednym i drugim

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 11:30 

Logitech® Extreme™ 3D Pro rządzi!

Widze ze ktos juz go zachwalal to sie dolacze bo mialem to cudo rok temu!
Gralem na nim w bf1942 z dodatkiem deser combat, i an helikopterach wymiatalem. Ta regulacja gazu/ciagu jest w tym dzoju dobra i swietne ustawienie klawiszy. Jak mi sie desert combat znudzil, a potem juz zmienilem kompa i takie biedne gry przestaly mni erobic to sprzedalem dzoja na allegro za 70zl i poszedl jak swierza bulka!

http://allegro.pl/show_item.php?item=55972262 widze ze na allegro ktos chce go spuscic za 120zl ale do 100 bym dal, jak sie dobrze zagada to gosc by sprzedal napewno

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 11:36 

Jak juz kupowac joy to porzadny a logitech to juz konkretna firma ktora przejela rynek laserowych myszek, MX 500 kupilem 2 lata temu i do dzis sie swietnie sprawoje. Jak ide do kogos grac na myszce laserowej za 80zl to w ogole grac na takich gownach niemoge. Gosciu zacisnij pasa przez miech albo 2, zbieraj puszki oddawaj makulature i kup sobie joy LOGITECHA!

*Firma apollo wypuscila podrupe podobna bardzo do tego 3D EXRTREM'a, nie kupuj tego scierwa bo ta firma ma tylko dobre i tanie pady za 50zl.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 13:59 

tez polecam tego joya - mam go ponad rok (ustawianie ciagu to niesamowita sprawa nie trza ciagle trzymac klawisza jak to bylo w przypadku klawiatury)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 16:19 

gó*** prawda Saitek wymiata w LOGITECHU płacisz za markę a nie koniecznie za jakość :!:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 17:05 

kazdy chwali swoje - tak jak przy kazdym sprzecie :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 19:00 

JAKUBASS napisał(a):
gó*** prawda Saitek wymiata w LOGITECHU płacisz za markę a nie koniecznie za jakość :!:

W końcu pożądny człowiek się znalazł... :roll: Kupcie se SaitekaX52 i zobaczycie, co to dobry Joy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 19:06 

Ja mam Boeder p 16 ( stary złom ) i nie moge znaleść do niego sterowników ( nawet na google ) przy dodaniu kontrolera ( tak się to pisze ? ) gier działa przez ok 15 min i się przestawia oś X i Y i np. śmigłowiec po poderwaniu się fikołki robi...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 19:11 

Softweare był dołączony?

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2005, 20:54 

czy ktoś mi odpowie jak to jest z ForceFeedback w BF2 ? działa czy nie działa ? (kiedy dostajemy po tyłku)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2005, 21:08 

saitek 52? ja latam na tym cholerstwie x45 czyli przodek 52 i powiem tak do bfa sie to nienadaje!! poco tyle guzików>??? zmiana ustawien itd!!! pozatym czesto gęsto drajwery z xp sie kłucą!! poco ci przepustnica? skoro masz małe mapy? tyle machania wielką przepustnicą i w dodatku kupa kasy!! saitek okej ale do symulatorów typu ił-sturmovik, pozatym w tym bfie 2 juz to pare razy tu pisałem niewiem czy to naprawią i niewiem oco chodzi wszystko da sie ustawic nawet przepustnice(co niedzialalo w vietnamie i 1942) natomiast ta gra nieraguje jak ustawiam pitch up pitch down, moge machac dzojem ile wlezie i niemoge tego ustawic a na boki dziala hehehe:D wiec co do sai jestem sceptykiekm,natomiast dozucił bym pare złotych(do tego co masz) i kupił logitecha na dobrej gwarancji,wkoncu ta firma choc droga to jest porządna,poszukaj w googlu na stronach klanów iła oni czesto robia tesciki nawet tych najtanszych sprzetów.Pozdro!! i lepiej sie zastanowic 100 razy niz kupic badziew

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2005, 21:37 

JAKUBASS nie podal zadnych konkretow, zero argumentow. Dla mnie logitech to dobra marka ktora nie tylko joje robi dobre. Pozatym myszka i joy logitecha jest rekomendowany dla bf2 nie bez powodu. To tyle.

Obrazek

Logitech Extreme 3D Pro – to joystick o doskonałej ergonomii połączonej z industrialnym designem w kolorach czerni i matowego chromu. Doskonale leży w dłoni, a jego stabilna podstawa sprawia, że ciężko wyprowadzić go z równowagi. Joystick posiada aż 12 w pełni programowalnych przycisków, cyfrową przepustnicę oraz 8 kierunkowy HAT switch. Rączka Logitech Extreme 3D Pro posiada możliwość skręcania na boki (np. kierowanie orczykiem) – funkcja Twist Handle. Joystick jest prosty w użytkowaniu jak i podczas instalacji. Zastosowanie portu USB znacząco poprawia prostotę użytkowania oraz zapewnia szybki transfer danych z urządzenia do komputera. W zestawie z joystickiem użytkowników otrzymuje niezbędne sterowniki oraz oprogramowanie WingMan które pozwala na dowolne konfigurowanie i programowanie kontrolera.

Obrazek

badziewny saitek x 52. Bezsensowny shit z odzielna przepustnica zawalajaca biurko i z gejowskim oswietleniem. Nie wiem gdzie jest tu jakas jakosc.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2005, 22:24 

niech jednym z argumentów będzie fakt że nie trzeba go tak często kalibrować jak Logitecha :wink: Nie twierdze że logitech ma badziewiackie joye ale niektóre z modeli są nieudane :wink: mnie osobiście nie przeklonali dlatego wybrałem Saiteka i jestem z niego bardzo zadowolony :wink:

Acha a model załączony na zdjęciu jest przeznaczony do profesjonalnych symulatorów a nie do BF'a :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2005, 22:44 

ehem ... polecam Saiteka te modele co inni ale jest jeden problem ,nie u wszystkich ale u dość sporej ilości userów, że Joy czasem działa raz nie w tedy trzeba wyjąć i wsadzić wtyczke USB czasem kilka razy aż do skutku....

nie wiem jak z innymi Joyami .... mam Saiteka Cyborg Gold

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 11:06 

Obrazek

Ponad 500 zł na Allegro.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2