emes napisał(a):
Odnoszac sie do uwag, ktore maja poprawic łączenie sie z serwrami to u mnie jest tak:
Nvidi nie ma - jest R9800Pro, nie krecony, najnowsze stery ze strony ati
Zintegrowana karat sieciowa jest - Intel ProSet cos tam
Systemowy firewall XP - włączony, a sysytem w pelni zaktualizowany
Gra - oryginalna
Przez pare dni od zakupu mialem ciagle zwiechy, zadnego grania, po sieci.
Z poczatkiem tygodnia jakby cos sie poprawilo, bo zaczał wyszukliwac serwery i nawet zagralem. Zdziwienie moje było wielkie gdy okazało sie, że nawet odświerzanie działa. Dzisaj odpalem gre, zmieniam ustawienia filtrow i za chwile zwiecha. Zadnych ustawien nie zmieniałem
Moim zdaniem tryb multiplayer w BF2, jest najogledniej mowiac .......mierny, a wskazywanie na konflikty sprzetowe jest nieudolna proba usprawiedliwienia bubla
pzdr
Mogę się całkowicie pod tym podpisać. Czasami sobie gram i wszystko jest OK, ale np. dziś to się zupełnie nie da. Wywala mnie do pulpitu po 5 min. gry a przecież nic w konfiguracji gry i komputera nie zmieniłem. Przecież ta gra jest w zasadzie grą sieciową i on stanowi o wielkości tej gry. Jednak ten tryb to jakaś katastrofa! Jak można tak spierzyć (a raczej kompletnie niedopracować) podstawowego trybu gry. O przeglądarce serwerów i dostępności serwerów rankingowych nawet nie będę pisał bo po prostu szkoda słów.