Teraz jest 23 lis 2024, 06:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 13:11 

Lailonn napisał(a):
ps. na litosc boska. Kazdy robi bledy-zdarza sie. Dysleksje ma tu oficjalnie chyba 70% forum. Mam kumpla dyslektyka i pisze prawie bez bledow-bo sie stara. Jak ci sie nie chce to chociaz przepusc posta przez worda !!

Popieram. Jeśli nie będziesz potrafił pisać, to nikogo nie będzie obchodzić twój certyfikat dyslektyka, będziesz kopał rowy albo podawał cegły, na inne stanowiska nikt Cię nie przyjmie.

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 16:28 

inne servery mi chodom ale nie rangingowe tak mi pisze (ten server pozwala na gre dla graczy nie używających żadnych modyfikacji ,przywróć gre do normalnej wersji) a w faq 1021 jest napisane zeby wtedy sciongnoc patha

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 16:41 

Tzn, ze cos zmieniales wplikach, ktorych nie powinienes. Jesli bowiem masz swiezo zainstalowany oryginal i na niego od razu zainstalujesz patch 1.02 to takie problemy wystepowac nie powinny.

Skierowalbym cie do pomocy technicznej EA ale obawiam sie, ze z taka pisownia odstraszysz konsultanta ;P

ps.WORD nie boli

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 18:35 
Moderator forum

@nodi33 - wysil się odrobinę i zanim napiszesz coś na naszym forum wklej to do Worda i sprawdź pisownię.

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 19:04 

nodi33 napisał(a):
inne servery mi chodom ale nie rangingowe tak mi pisze (ten server pozwala na gre dla graczy nie używających żadnych modyfikacji ,przywróć gre do normalnej wersji) a w faq 1021 jest napisane zeby wtedy sciongnoc patha

Stary miałem ten sam problem po pierwszej instalacji patcha. Spróbuj odinstalować grę , zainstaluj ponownie, wgraj patch i powinno działać. Przynajmniej u mnie po takim zabiegu działa...

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 20:32 

..sry/ot

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 07:31 

ok ale trzeba wywalić patcha czy nie ??? sorry za problem
sorry za błędy wiem że sie nie staram ale mi się spieszy jeszcze raz sorry

dobra teraz usunołem gre>zainstalowałem gre>zainstalowałem patcha>zainstalował sie(patch) w c/program files/ea games/battlefield 2 server>i nie działa (chyba że trzeba go wrzucić do folderu z grą a nie obok,
on się tam sam instaluje[w folderze obok foldera gry oczywiście] ) jak wiecie co jest grane to powiedzcie, thx.

e....chyba ze trzeba mieć program który go rospakuje jak tak too.....powiedzcie i piszcie dalej :) 8)

dobra skoro to nie skutkuje to kturego z podanych patchuw na EA wybrac tego 16mb czy 128 udało mi sie udalo wiwatttt!!!!!!!!! uuuu szampana dziekuje dzienkuje bardzi dziekuje 8) 8) 8) :D :D :D :) :) :) :lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2