Teraz jest 23 lis 2024, 01:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, 01:27 
Moderator forum

WspółczujeTobie szczerze,masz racje nie musisz sie tlumaczyc ...pracodawcy nie patrza na jakies bzdurne pisma z kuratorium i od psychologa. Majac do wyboru CV z błędami a CV bez błędów jak myslisz kogo wybiorą? No tak ale Ciebie to nie obchodzi...wiesz ja też mam to gdzieś tylko oczy bolą jak sie patrzy na takie bazgroły.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, 01:51 

A ja się założę, że CV pisze w "Łordzie" ;)
szanse wyrównane... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, 10:22 
Moderator forum

Swoja drogą Word nie potrafi skleic zdania poprawnego stylistycznie sam, i nie poprawia wszystkich błędów. Więc szanse nie są wyrównane.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, 11:02 

***ALIEN*** napisał(a):
Co do tematu, lkasprzak dostałeś jakieś opragromowanie do myszki. Jeśli masz to zainstaluj i się pobaw dpi.

Jakbyś uważnie czytał posty to byś wiedział, że problem został już dawno rozwiązany (thx Blood :) ), mianowicie 3 października.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, 12:41 

Wojtas mnie nieobchodzą pracodawcy i jak napisze CV bo niebęde u nikgo pracował tylko ludzie dla mnie tacy właśnie któży boją się jak dobże napisać CV :D doceniam to że współczujesz mi i że się bojisz o moje CV

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, 13:37 
Moderator forum

Szczerze wątpię w Twoje możliwości jako właściciela jakiejś firmy, no ale może masz rodziców przy kasie i może oni założą Ci firmę. A co do CV to nie to że ludzie się boją by dobrze napisać CV , chodzi o to że, są przyjęte ogólne standardy i wszyscy tego się trzymają. Nawet nie wiesz ile dziennie CV przychodzi do średniej wielkości firmy...A teraz wyobraz sobie jaki mamy ubaw w pracy czytając takie CV od ludzi którzy myślą że, bedą pracodawcami ludzi bojących się pisać CV.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, 16:21 

A gów... mnie to obchodzi ile dzienie CV przechodzi. A na jakiej podstawie możesz stwierdzić że nienadaje się na właściciela firmy nieznasz mnie ani ja ciebie, ja cię nieoceniam i niemam zamiaru. Ubaw może być ale jeśli ktoś przedstawi dokumenty o dyslekcji do CV to poważny człowiek nieśmiał by się z tego. A cię to widocznie bawi. Rdziców jak bym miał nadzianych uuu to bym miał P4 3.0Ghz 2Gb ramu 6600GT. Więc jeśli cię gdzieś obraziłem to przepraszam, ale niepisz więcej o moich popełninych błędach, też bym chciał pisać bez błędów uwież mi.

Tytuł:
PostNapisane: 20 gru 2005, 17:22 
Moderator forum

Nie obrazileś mnie. Po prostu chciałem Ci pomóc.

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 13:44 

Dzieki za ten temat, inaczek do konca zycia bym nic nie zestrzelil bo krzyzyk latal jak popierolo.ny

:(

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 10:29 

HEY Wloczykij mialem ta myszke i nie jest najlepsza.
proponuje nowa serje a4techa wzorowana na mx300 ma (ponoc) 800dpi do tego ten sam ustaw klawiszy.kosztuje ponad 50zl

ciekawa myszka tez jest bezprzedowodwa pracujaca na specialnym padzie.tez jest dokladna i lekka,nie ma kabli ani zasilania.jedyne ograniczenie to wielkosc pada

nie bede juz pisal o markowych MX,choc na rynku jest coraz wiecej myszek o wysokim dpi nawet ponad 1000 w rozsadnych cenach.
i nie ma co ukrywac ze dobra mysz o wysokiej czulosc pozwala na dokladniejsze celowanie ale by w pelni wykorzystac jej mozliwosci
potrzeba tez dobrego pada.

wiem ze nie na temat ale pomysl nad tym.bedziesz zadowolony.

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 07:09 

siem,
kilka tygodni temu kupiłem tego nowego A4TECH'a (X7, 800dpi) i daje się tym grać. Kupiłem w zwykłem sklepie ,koszt 80 zł. Nie sprawdzałem za ile można kupić z neta ale napewno będzie taniej. Działa poprawnie i ma jeden dodatkowy plus (jak dla mnie) : obudowa jest zrobiona z tworzywa bardzo gładkiego, nie wiem jak to fachowo nazwać ale chodzi o to, że łatwo ją wyczyścić. No cóż, niby bzdet ale akurat lubię grać czystą mychą a nie tłustą (wiadomo:pot, brud). Wystarczy przetrzeć i wygląda jak nowa z pudełka.
pozdr.all

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2006, 07:26 

Wojtas napisał(a):
...A teraz wyobraz sobie jaki mamy ubaw w pracy czytając takie CV od ludzi którzy myślą że, bedą pracodawcami ludzi bojących się pisać CV.

CV to od szablonu pisany życiorys, prawie jak tabliczka znamionowa człowieka (wiek,przebieg,funkcje i coś od siebie :lol: ) . Nudy maksymalne i nie skumam chyba nigdy gdzie tam możesz znaleść coś rozrywkowego :roll: ... chyba, że... CV co czytasz to rękądzieło artystyczne i każde inne ,nie tylko z treści :lol: :lol: :lol:
Oj, chciałbym kiedyś trafić na taki "kwiatek" bo słyszę czasami, jak szczęściarze trafiają na dokumenty lub nawet tylko jakieś formularzyki co do galerii osobliwości się nadają. Oj miałbym co opowiadać znajomym a może nawet wnukom po latach...a tak tylko nuda etatowa...po pracy na szczęscie B2 i człowiek wie, że żyje po wykonaniu kilku misji na froncie :wink:

PostNapisane: 16 lut 2011, 12:40 

Mam ten sam problem.
Zmieniłem myszkę na nową i wszędzie kursor chodzi normalnie oprócz mapki przy wyborze broni, mapce komendanta i w TV w heli.

Zmieniałem parametry w ControlMap.create defaultPlayerInputControlMap. Mm obecnie ustawione na 0.4. W grze chodzi dobrze, ale na mapce zasuwa jakby było 1.5

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2