Teraz jest 28 kwi 2025, 08:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2006, 17:05 

Stary dobry Yoggurt robi na forum za zdartą płytę, bo się powtarza, ale powie jeszcze raz: Spróbuj nowy profil w windowsie :wink: Jak nie wiesz o co mi chodzi to zerknij na inne posty z problemami.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 20:07 

Nie lubie takiego czegoś... od kilku dni nie moge grać w bfa a ty mi jeszcze mówisz żebym sobie poszukał :) szukałem oczywiście ale... wiesz jak to jest :) tak więc powiedz mi o co chodzi a nie dręcz mnie psychicznie :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 10:26 

No tak. Od razu widać że jesteś nowy :lol: No to robisz tak: 1)Odinstalowujesz BF2 2)Robisz nowy profil w Windowsie tzn. zakładasz konto kolejnego użytkownika 3)Instalujesz BF2 na tym nowym koncie 4)Wgrywsz pacha. I to już wszystko. To jest sposób uniwersalny tzn. nadaje się raczej do wszystkich problemów. Masz jakiś prblem to najpierw spróbuj zrobić to co podałem wyżej. A tak w ogóle to ja sam miałem ten problem i pomogło :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 11:09 

Cytuj:
2)Robisz nowy profil w Windowsie tzn. zakładasz konto kolejnego użytkownika

Tylko uważaj, żeby konto w Windzie nie miało polskich znaków :!:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 14:54 

A powiedzcie mi po co jest ten patch 1.13 i 1.03 ? co one dają ?

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 15:32 

Witia_PL napisał(a):
A powiedzcie mi po co jest ten patch 1.13 i 1.03 ? co one dają ?
różnice 8)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 10:29 

Po pierwsze primo to nie jest pach 1.13 tylko 1.12. Drugie primo: Pach 1.12 ma więcej ulepszeń niż pach 1.03(oczywiście są tam poprawki z pacha 1.03) I po trzecie(i co chyba najważniejsze): UMOŻLIWIA GRE NA SERVERACH RANKINGOWYCH!!! Nie możesz grać z wersją 1.0 gry na serverach które posiadają wyższe aktualizacje. I polecam poczytać sobie o nowym pachu 1.2, bo moim zdaniem jest na co czekać.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:39 

czyli mam zainstalować patch 1.12 i zrobić nowy profil w windowsie... hmm a z kąd ściągnąć patch 1.12 ? rozumiem że patcha zainstalować w tym samym folderze co bf ?

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 16:15 

http://www.bfcentral.pl - stąd ściągasz pacha. zajmuje TYLKO jakies 250 mb. a pach instaluje sie altomatycznie

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 16:09 

Witam. Zrobiłem nowy profil tylko że nie ściągnołem tego patcha... narazie nie mam czasu a moje łącze ściąga ten plik ponad 4 godziny :) mam dupny transfer ale pingi są bardzo przyzwoite. Jeszcze musze sprawdzic czy ten patch coś da bo jak nie to niewiem czy jest sens kupowac oryginała....

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 19:10 

Witia_PL napisał(a):
Witam. Zrobiłem nowy profil tylko że nie ściągnołem tego patcha... narazie nie mam czasu a moje łącze ściąga ten plik ponad 4 godziny :) mam dupny transfer ale pingi są bardzo przyzwoite. Jeszcze musze sprawdzic czy ten patch coś da bo jak nie to niewiem czy jest sens kupowac oryginała....

hmm....czyżbyś go nie miał??.......:shock:......i w tym momencie ktoś może dostac bana(na) http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=10520

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 20:45 

Witia_PL napisał(a):
...czy jest sens kupowac oryginała....

:shock: Masz pirata :!: :?: :shock: No to panu dziekujemy...

PS: Przydałoby się zbanować złodzieja :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 00:53 

No to za przeproszeniem c**j! Pomogłem złodziejowi :oops: :evil: I dlatego powinniśmy się pytać o cytaty z instrukcji. Zawsze! Koleś masz bana jak nic. A tak poza tym to trzba byc nieźle teges żeby się przyznać do tego w taki sposób...

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 14:18 

No niestety ja mam komurki które mówią mi: najpierw sprawdź czy gra sie podoba, potem kup oryginał... nie jestem świrniętym nastolatkiem który widzi m16 i podniecony leci po oryginał.... dlatego teraz zastanawiam sie, czy jest sens kupować ORYGINAŁ skoro mam kłopoty z graniem... jeżeli uda mi sie z waszą pomocą lub bez niej zażegnać problem, z pewnością kupie oryginał.
Dlatego zanim dostane bana, powiedzcie mi czy po kupieniu ORYGINAŁU problemu nie będzie!!

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 15:55 

Ty naprawde jesteś taki tempy czy tylko udajesz?! Człowieku masz 'pirata' i dziwisz się że masz problemy z graniem?! I masz pretensje że ci multiplayer nie wchodzi?!?!?! Już nie mówie o instalacji pacha... Jak chcesz sprawdzić czy gra jest dobra to kup jakieś czasopismo o grach i przeczytaj recenzje. Twoja argumentacja jest tak głupia że aż Mi Cię żal. I nie wyskakuj Mi tu z textem typu: Ja nie mam pieniędzy na orginały. Jak nie masz na to kasy to i na kompa nie powinieneś mieć. Jeśli Cię jeszcze nie zbanowali i masz jakąś sensowną argumentacje do przedstawienia to bardzo prosze, jeśli nie: żegnam ozięble! I na dodatek mam przez Ciebie kaca moralnego... :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2