Teraz jest 28 lis 2024, 01:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 21:00 

NorbertPP napisał(a):
wcale nie jestem anty-graczem :D sam cisne od lipca w b2 (z roznym skutkiem -> wczesniej gorszym, bo gralem na radiowce; teraz lepszym, bo mam inne lacze).
a po prostu chcialem sie dowiedzcie od was czy grajac w b2 i nie tylko czasami wyklinacie goscia od.... czy po prostu przyjmujecie z przymruzeniem oka, ze po raz kolejny was uziemia ;)

ja osobiście uważam się za normalnego :roll: :wink: i jak ktoś gra normalnie i zabije mnie bo jest lepszy lub przyfarcił to po prostu chwila ciszy czasem wymknie się małe "ku*wa" ale nie rugam nikogo z takiego powodu :P no chyba ,że ktoś ewidentnie łamie zasady np. czituje :evil: bawi się w bejskampera itp. to mnie "denerwuje" na maksa i wtedy rugam gościa itp. A co do tych co mówią ,że gry mogą zryć psychikę lub coś takiego :lol: to czasem po prostu "nie dla psa kiełbasa" jak ktoś jest podatny na takie rzeczy to powinien nie mieć dostępu do danej gry :P... a niektóre gry bez przemocy straciły by swój klimat np. gta sa lub mortal kombat :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 21:14 

no i prosze... powoli zaczynaja sie pojawiac "ludzkie" odpowiedzi :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 23:02 
Moderator forum

NorbertPP napisał(a):
no i prosze... powoli zaczynaja sie pojawiac "ludzkie" odpowiedzi :)

To jest właśnie prawidłowy sposób użycia cudzysłowia :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 16:35 

No, skoro nie jesteś anty-graczem to możemy mówić po ludzku :wink: No racja, że jak jakiś menek mnie wkurzy, bo non-stop kampi się przy bazie i liczy na łatwego fraga to mam ochotę dorwać sku...bańca i powyrywać mu wszystkie kończyny. Bluzgam, denerwuje się i mam żądze krwi w oczach! No ale nie przesadzajmy, że przez to od razu pójdę na ulicę i zaczne zabijać ludzi tylko dlatego, że jakiś japoniec mnie zbił 10 razy na respawnie. Niestety tak ma każdy, nawet najbardziej spokojny człowiek na świecie. Ale czy tak jest tylko po grach?! W pracy mieliśmy zły dzień- jesteśmy źli. Napisaliśmy źle klasówkę- jesteśmy źli. Napadli na nas na ulicy i zabrali komórkę- jesteśmy źli. Niestać nas na nowego super kompa za 10000 tsięcy- jesteśmy źli. Tak można bez końca! Nie tylko gry nas irytują i wzbudzają w nas agresje. Równie dobrze można pozamykać szkoły, bo są takie dni kiedy chce się zabić wszystkich w kolegó, koleżanki a nauczycieli tym bardziej.
PS. Ten topic chyba powinien być na ogólnych, co nie? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:22 

http://rapidshare.de/files/12825859/01_ ... 3.mp3.html pisałem o tym w kawałach w hyde parku, może to jest nagrane dla jaj uwaga występuje wulgarne słownictwo :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2