Teraz jest 20 lut 2025, 20:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2006, 22:15 

sprawdź sobie serwery TV2 (tak mają w nazwie)
-pograj luźno 2-3 rundy i zobacz który koleś zakłada składy i kuma o co chodzi ( to znaczy mało ginie , dużo zabija i zdobywa flagi )
-graj medykiem :), siebie podleczysz i kolegów ( a kałach MEC-a jest całkiem spoko )
-i najważniejsze ! oczy dookoła głowy :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2006, 23:23 

NorbertPP napisał(a):
to, ze cie szybko zabijaja nie oznacza, ze wszyscy sa lepsi od ciebie. zdecydowana wiekszosc ma odblokowane bronie, ktore co tu duzo pisac sa lepsze od tych standardowych

teraz pojechałeś... to oczywiste że ktos jest lepszy skoro go zabija i przypuszczam że jeśli kolega jest nowicjuszem to unlocki nie robią tu różnicy...

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 08:08 

tak tylko dodam: poki nie bedziesz mial jako-takiego doswiadczenia, nie znal w miare dobrze map, graj na ea official, w szczegolnosci niemieckich :) tam pelno biegajacego miesa. u nas na .pl - polowa zazwyczaj to klanowicze, z ktorymi ciezko na poczatku grac ;) wiem jak jest, czesto wpadaja do mnie znajomi i trzeba serwery zmieniac, bo nie da sie spokojnie grac :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 09:04 

MasterM napisał(a):
NorbertPP napisał(a):
to, ze cie szybko zabijaja nie oznacza, ze wszyscy sa lepsi od ciebie. zdecydowana wiekszosc ma odblokowane bronie, ktore co tu duzo pisac sa lepsze od tych standardowych

teraz pojechałeś... to oczywiste że ktos jest lepszy skoro go zabija i przypuszczam że jeśli kolega jest nowicjuszem to unlocki nie robią tu różnicy...

tu sie z Toba nie zgodze... to wg Ciebie np. w starciu 1 na 1 na bliskiej odleglosci kto ma wieksze szanse na przezycie? bo dla mnie osoba z "dodatkowa -> silniejsza bronia" ma je wieksze. znam to z autospsji :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 09:28 

NorbertPP napisał(a):
MasterM napisał(a):
NorbertPP napisał(a):

tu sie z Toba nie zgodze... to wg Ciebie np. w starciu 1 na 1 na bliskiej odleglosci kto ma wieksze szanse na przezycie? bo dla mnie osoba z "dodatkowa -> silniejsza bronia" ma je wieksze. znam to z autospsji :wink:

Ale to się tyczy właściwe tylko M16. Kałach lepszy od sporej części unlocków. Snajp nie liczę. Strzelbymechów są powiedziałbym równoważne bo jackhammera trudno opanować, a AT i komandos tylko chinole mają jakieś takie lewe imo

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 11:36 

Co do głosowań nad usunięciem - albo trochę nieostrożnie grałeś i kogoś zdenerwowałeś (pamiętaj, na początek jak najwięcej obserwuj), albo nie zauważyłeś że serwer mógł być infantry, albo po prostu faktycznie trafiłeś na strasznego gbura.
Unlock'i - mogą dać przewagę ale tylko opanowane i to bardzo dobrze. EA nie chce zrazić wszystkich na raz więc nie mogli zrobić za mocnych unlock'ów. Dobrze opanowane bronie podstawowe wcale nie ustępują dobrze opanowanym odblokowańcom. Odnośnik -> mecze klanowe i walki klanowiczów na free playu.

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 15:39 

dokładnie, często jest tak że jacyś gracze bardziej pro zdejmują mnie z podstawek, bo tylko przy ich użyciu grają

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 18:06 

A czy jest jakaś lista unlocków które są do odblokowania?Taka żeby sobie podglądnąć na co i kiedy można liczyć?

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 18:14 

Powiedzcie mi jeszcze jedno co jest z tymi kropkami na mapie oznaczającymi przeciwników bo czasem jest tak że jest punkt i jest tam faktycznie przeciwnik,ale czasem jest także nie ma punktu a zawodnik wyrasta jak z pod ziemi(i nie jest to w miejscu w który może się odrodzić).Może ma jakąś czapke niewitke?Czy jak się jakiś czas nie ruszasz to Twój punkt też zanika?

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 20:01 

mario74 napisał(a):
Powiedzcie mi jeszcze jedno co jest z tymi kropkami na mapie oznaczającymi przeciwników bo czasem jest tak że jest punkt i jest tam faktycznie przeciwnik,ale czasem jest także nie ma punktu a zawodnik wyrasta jak z pod ziemi(i nie jest to w miejscu w który może się odrodzić).Może ma jakąś czapke niewitke?Czy jak się jakiś czas nie ruszasz to Twój punkt też zanika?

odnosnie "kropek" to juz jest powazniejsza sprawa :D generalnie za to sa odpowiedzialni komendanci. krotko piszac jak sie jest komendantem to robi sie skan mapy. wtedy na takiej mapce pojawiaja sie na chwile wszystkie osoby (przeciwnicy i swoi). tylko komendant to widzi i od niego zalezy czy da mozliwosc obejrzenia tego innym. (swoim). komendant tez odpowiedzialny jest za naloty artylerysjkie, UAV (czyli skanowanie mapy w danym miejscu), zrzucanie "skrzynek" itp. troche trudno to opisac tak w skrocie...
wracajac do odpowiedzi na Twoje pytanie to to, ze przeciwnik wyrasta Ci spod ziemi to oznacza, ze komendant nie "przeskanowal" tego osobnika a tym samym nie widac go... (czyli tego punktu)...
powiem w bardzo wielkim skrocie. mozliwosci komendanta sa bardzo duze. ale aby byc DOBRYM komendantem trzeba wiedziec gdzie zrzucic bomby, aby nie pozabijac swoich, trzeba leczyc innych (zrzucajac zaopatrzenie), czesto skanowac mape (ujawniac pozycje wroga), wydawac polecenia druzynom itp...

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 20:46 

Dzięki za nauki!!! a unlocki.

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 21:09 

http://www.bestsharing.com/files/ms0018 ... d.exe.html
Mod pozwalający przetestować giwery Euro Force, Special Force i unlocki. Instalujemy, odpalamy Bfa, w zakładce społeczność wybieramy ten mod i gramy Mr. Green
Jak by link nie działał to pm do mnie to coś wymyślimy :wink

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 21:48 

próbowałem ale link nie działa

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 22:13 

mario74 napisał(a):
próbowałem ale link nie działa

sprawdz ustawienia- mi działa

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 22:26 

MasterM napisał(a):
sprawdz ustawienia- mi działa

nie moge go wogóle pobrać,wchodzę na link kliam na zaznaczony plik DOWNLOAD i otwiera mi się coły czas ta sama strona.Może coś nie tak robię

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2