Sandokan napisał(a):
Mam pytanie przy okazji. Piszę w nowym poście, bo nie będę zakładał nowego tematu, a sprawa dotyczy czego innego. Tylko nie piszcie odpowiedzi w stylu "sam się naucz..." bo wiem, że to nie o to chodzi.
Nie mogę rzucać granatem (albo strzelać) w czasie wyskoku, a widzę, że inni tak robią. Ktoś wie dlaczego?
Drugie pytanie dotyczy (było już sporo takich pytań, ale bez konkretnej odpowiedzi) strzału po obrocie. Stoję "oko w oko" z kolesiem i mam snajperkę (spora odległość), a on np. szturmowca. Koleś robi pad z obrotem i jednym strzałem mnie zabija. Raz mnie tak jeden załatwił z wyrzutni (lol)... Domyślam się, że to jakaś kombinacja klawiszy, tylko że mam badziewną klawę, która się biiippp przy naciśnięciu większej ilości klawiszy. Wina klawy czy to jakiś cheat?
Witam
Od patcha 1.4 nie mozna rzucac ani strzelac podczas wyskoku imho to jest logiczne Granatem mozna rzucic wystarczy wcisnac przycisk i podskoczyc
ale strzelac nie mozesz
2. To jest tylko animacja wejdz z kolega na pusty serw i tez sie nagle rzuc i zobaczysz ze jest obrot
Koles poprostu ma zamiast kucania odrazu czolganie ustawione i dlatego to tak wyglada