Teraz jest 23 lis 2024, 01:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 13:52 

Zróbcie sobie prywatny kurs ortografii i będzie spokój. Nie wszyscy są omnibusami z języka polskiego.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 13:55 

Właśnie od tego masz Worda :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 14:01 

Po pierwsze, to nie wszyscy są tak bogaci, żeby ich było stać na WORD-a. Jeżeli już to np. Openoffice wchodzi w grę. A po drugie, po co dorzucać sobie jakiś krok przejściowy przed wysłaniem posta na forum ? Co innego gdyby to było forum humanistyczne... ale chyba nie jest :P

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 14:11 

Żeby inni użytkownicy forum nie wpadli w depresję. Poświęcili tyle lat i tyle wysiłku na naukę ortografii, a teraz patrzą i oczom nie wierzą, że niektórzy mogą obyć się bez tego. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 14:30 

Ej powiedtie po ćio mi jest ortografia pżećie ja tego nię potżebóję. :P :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 14:34 

Nie wiem po co innym :wink: . Ale jak bym wysłał gdzieś takie pismo w imieniu firmy i szef by to zobaczył, to po wyjściu z jego gabinetu nie wiedziałbym jak się nazywam :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 15:41 

Piotr3k napisał(a):
CZłowieku wiem ze tylko winny sie tlumaczy....

cholerka...to jak bede na nastepnej rozprawie i sedzia zada pytanie oskarzonemu to mu szepne by siedizal cicho bo poki sie nie oddzywa jest nie winny :D nie ma to jak glupie powiedzonko

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 16:18 

w przeciwieństwie do ciebie klin ja nie rzucam mięsem na prawo i lewo więc zachowuj się normalnie bo bana wyłapiesz :!:

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 16:35 

Ziemniaczek napisał(a):

Od czytania wypowiedzi z masą błędów ortograficznych człowiek może nabawić się wtórnego analfabetyzmu.
W odróżnieniu od Ciebie, mi zależy na tym żeby moje wypowiedzi były czytelne, napisane poprawnie a nie jak przez półgłówka.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 16:48 
Moderator forum

morris napisał(a):
A po drugie, po co dorzucać sobie jakiś krok przejściowy przed wysłaniem posta na forum ? Co innego gdyby to było forum humanistyczne... ale chyba nie jest :P

Po to, żeby Ci posty nie znikały, a bądź pewien, że będę wypieprzał wszystko, co jest napisane po polskawu, a nie po polsku. Koniec tolerancji dla analfabetów i śmierdzących leni. Owszem, każdemu może się zdarzyć literówka i no problem, ale z takim podejściem to możesz już właściwie więcej nie pisać. To nie jest forum dla niedorozwiniętych uczniów podstawówki, którym do szczęścia wystarczą obrazki, TV i gry, nie było i nie będzie. To, że z powodu obniżenia ceny BF42 oraz nadejścia BF2 poziom wiekowy zdecydowanie się obniżył niczego nie zmienia.

To nie My przyszliśmy do Was, ale Wy do Nas i albo się dostosujecie, albo się pożegnamy. A jak zobaczę jeszcze "jóż" to zamorduję ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 17:07 

Co z tego ,ze na forum jest juz zarejestrowanych 5000 tys . jak wiekszosc napisala po 2 posty ?
Badzcie pewni ,ze to niejest najwieksze forum .........
Niepodam adresu do najwiekszego i najlepszego forum w internecie na ktorym sie udzielam.
Forum te jest niestety o troche innej tematyce niz to forum ....(skupia sie bardziej na powaznych problemach ...) no i przewarzaja tam ludzie inteligentni i wyksztalceni(nietwierdze ,ze wy jestescie jacys idioci czy cos w tym stylu).
Tam spamerzy i osoby ktore uzywaja wulgaryzmow sa poprostu odrazu banowani bez wyjasnienia .... .
Wy sobie jeszcze z czyms takim nieradzicie wiec raczej na waszym miejscu niespekulowal bym na temat ,ze to forum jest jednym z najlepszych :)
Ziemniaczek ty mi zwracasz uwage na moja pisownie a sam robisz byki .....sam pisze jak kura pazurem a jeszcze komus uwage zwraca .....no nie ...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 17:19 

Ziemniaczek napisał(a):

To matole było napisane specjalnie. Pozatym myślisz defekcie genetyczny że nie użwyam Worda do poprawiania błedów? Używam tego programu który jest za przeproszeniem gówniany nie łapie wszytkich byków jakie napisze.

P.S. Cała wypowiedz jest skierowana do Klina i do nikogo innego. Przepraszam za słownictwo ale on mnie już dobija.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 18:15 

Matole niechodzi mi o to ale o to :
Cytuj:
i nie każdy wyskakóje

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 18:32 

Klin dostales swoje tlumaczenie wiec juz sie nie goraczkuj.

"Niepodam adresu do najwiekszego i najlepszego forum w internecie na ktorym sie udzielam."

najwiekszego...a znasz wszystkie? :} najlepszego? a to jakis ranking jest? :P
To, ze sie na nim udzielasz jest logiczne przeciez ;>

"Forum te jest niestety o troche innej tematyce niz to forum ....(skupia sie bardziej na powaznych problemach ...)"

powazne problemy + popularnosc. To pewno forum dla narkomanow(takie to modne dzisiaj) albo dla ludzi co "wpadli" :P

"no i przewarzaja tam ludzie inteligentni i wyksztalceni"

czlowiek wyksztalcony zna angielski jako, ze to najbardziej globalny jezyk. A inteligencja jest rzecza wzgledna. Mozna miec wysokie IQ a byc burakiem i byc zakala ludzkosci.

ps. skoro takie ono uber znaczy musi byc po angielsku(no skoro najwieksze na swiecie) a ty angielskiego nie znasz wiec jak sie tam udzielasz? :p

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 18:47 

powiem tak czytam sobie te wasze wypowiedzi i widze że to jakieś forum dla malolatów chyba .Po to chyba jest forum aby zapytac i dostać w miare mozliwości szybką odpowiedz a nie wysyłanie do google czy do wyszukiwarki bo nie każdy ma czas na szukanie w wyszukiwarce

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2