Teraz jest 27 lis 2024, 07:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lis 2005, 21:03 

Uapa napisał(a):
sixstus napisał(a):
A jeśli chodzi o obsługę techniczną to jest taka jaka powinna być. Dzwoniłem do nich kilka razy i przekazali mi sporo cennych uwag.

tu sie nie zgadzam...
"jezeli chodza strony www a tylko w grach sa problemy to internet dobrze dziala"
"prosze poczekac tydzien to moze przejdzie, jak nie to prosze poczekac nastepny"

Co do pierwszego tekstu - mam kumpla na technicznej, oni na takie problemy nie maja prawa reagowac. Masz net - nie ich sprawa, dla nich jestes jedynym ze 100 rozmowcow dziennie, a tpsa nie gwarantuje pingow.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2005, 23:59 

I jest to chyba jedyny ból związany z neo i innymi podobnymi sposobami łączenia się ludzi do gry, jeśli chodzi o graczy, transfer można mieć idealny jak w umowie określony ale ping nie będzie nigdy na zawsze takim samym poziomie , tzn. zawsze taki sam. Bo wartość ping to wynikowa kilku "zmiennych" : nasz komputer (i już strata w samym kompie) + łącze+serwer = nasze opóźnienie czyli ping.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2