Teraz jest 27 lis 2024, 07:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 12:02 

A ja mam Forceware 81.85 i żadnych problemów. A skoro u mnie działają bez wywalania na pulpit to znaczy że te sterowniki nie są powodem wywalania na pulpit. Wszystkie problemy z wywalaniem na pulpit z jakimi się spotkałem przy BF były spowodowane: przesadne podkręcenie proca/grafy, przegrzewanie się proca/grafy,za mały plik wymiany, problemy z pracą w trybie AGP 8x, problemy z fast write.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 13:24 

a ja mam troche odmienne zdanie , kilka razy z panami z klanu w ktorym gram mielismy w jednakowym czasie skok do winszita , wiec w tym przypadku nie bylo mowy o problemie sprzetowym tylko ewidentnie kwestia polaczenia, ten sam efekt mialo kilka osob w jednym czasie :D
edit:
nadmieniam ze sprzet mam podkrecony a wywalilo mnie kilka razy od kiedy gram w bf2 czyli od premiery i zawsze wychodzi na kwestie polaczenia lub slabej stabilnosci gry lub tez zaleznosci mplayer bfa-2 od polaczenia

oczywiscie jak ktos przegnie z o/c to wiadomo ... bum

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 14:08 

aNDY^aND na stale leci u mnie nav2005 i webroot spy sweeper ale bf z nav chodzil wczesniej i wszytko bylo ok a problemy pojawily sie przed zainstalowaniem spy sweepera

ps u mnie tez na 8185 chodzilo bez problemow do jakiegos czasu teraz juz nie:(, sprzet mam nie krecony, grafa (7800gtx) osiaga mniej wiecej 65stopni, nie ma zadnych problemow z innymi grami

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2