Teraz jest 21 sty 2025, 14:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2007, 22:16 

1. Więcej emotów.

2. Google > "pbsvc.exe" > ściągasz ten plik > uruchamiasz > czekasz całą instalację > cieszysz się grą.

Miałem też losing key packets , pbsvc rozwiązało wszystko.

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2007, 23:32 

niewiem oco chodzi z tymi emotami...... a ten punkt 2 wykonałem wcześniej i pupa nici z cieszeniem się z grą :?

:twisted: :twisted: :twisted:

ps.jakieś pomysły???

wcześniej miałem podłączony oryginalny kabel dostarczony z modemem(15cm) i jak się niemyle było chyba ok ale postanowiłem przedłużacz usb (5metrów) założyć aby go wywalić pod okno aby był lepszy zasięg i chyba sie po tym zaczęło dziać może być to przyczyną czy nie?

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2007, 17:06 

Oki nie wiem co jest grane ale dzisiaj znowu zaczął mnie szlag trafiać i zrobiło się to samo :evil: . Wchodzę... czarny ekran słyszę początek EA GA... i jeb na pulpit (i to po 2 dniach grania). Directx był zainstalowany tak nowy jak tylko mogłem znaleźć w google i inne stery również i du@a

Usiadłem policzyłem do 10 w spak (5 razy) i mi trochę przeszło. Wszedłem na stronę EA i spokojnie po woli zacząłem od najprostszej rzeczy, którą robiłem już ponad 50 razy i zainstalowałem directx, którego tam polecali (nigdy na tą stronkę nie wchodziłem wcześniej - bo po co przecież wszystko jest w google :D) jednak nie tego 10 bo link był oczywiście nie bezpośrednio do mojej grafy podany - czyli directx 9.0c. I w końcu po instalacji tych 3 na wszelki wypadek produktów zaczeło działać to cholerstwo. Teraz testuje je jak długo wytrzyma.

I jaki z tego wniosek. Pobieraj aktualizacje i stery tylko z orginalnych lub sprawdzonych źródeł. Dziwne jest tylko to, że kilka miesięcy temu przed formatem nie miałem po instalacji żadnych problemów przez 2 tygodnie ostrej gry. Mimo że directx był ściągany z tego samego źródła co wcześniej przed formatem.

A to jest do ściągnięcia

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=pl
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... cN0A%3d%3d
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... nbqg%3d%3d

Te 3 powinny wystarczyć, a może tylko ten pierwszy - nie wiem ale zaktualizowały mi wsio :D i teraz kilka razy na próbę wszedłem i o wiele szybciej wczytuje (chyba nawet szybciej niż BF1942). Jedyny warunek przy tym był taki, że sprawdzał na początku orginał windowsa. Nie wiem czy da się to zrobić bez tego, ale pewnie da - mnie już o to nie pytajcie. Próbowałem wcześniej jak już mówiłem z innych źródeł i lipa. Jestem za ciemny aby biegać sobie po rejestrach i je kasowąć :?

Aha oczywiście ściągnięte pliki musisz gdzieś rozpakować i dopiero stamtąd aktualizować directx (to tak na wszelki wypadek piszę, abyś nie mówił, że znów coś Tobie nie działa mimo, że "zainstalowałeś").
Czasami system lubi płatać psikusy i kasuje jakiś plik. Warto jest mieć wszystkie stery pod ręką.

Ps
technika nie odwołuj przynajmniej sprawdzi Twoje łącze :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2007, 17:42 
Moderator forum

Jakiego masz Windowa? Na XP Home SP2 nie trzeba instalować directa nawet, tylko stery aktualne do karty graficznej (żadne aktualizacje systemu nie są niezbędne). Wszystko inne powinno ruszyć od kopa. Może jakieś problemy z hardwarem masz? Albo windowsy "nieoficjalne".

Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2007, 23:45 

kabel nic niedał a z tym technikiem zastanawiam sie czy to wogle coś da co można zmienić w bezprzewodowym internecie??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2