Teraz jest 17 lut 2025, 17:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 903 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 61  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2007, 22:53 

szakal0x napisał(a):
MZK_ZGL napisał(a):
Nie mam wszystkich unlocków (mam ich sporo, ale nie wszystkie :P) i baaaaardzo rzadko je używam. GameSpy nie jest do niczego potrzebne. ;)
Wystarczy:
1. Mieć oryginał :P
2. Mieć konto w BF2 do grania w Sieci
3. Grać na serwerach rankingowych :wink:

That's all.

A do czego to wystarczy? Ty piszesz na temat czy poprostu nabijasz sobie posta? :twisted:

i to napisał ktoś kto nabił 70 kilka postów w 2 tyg...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 01:33 

powiem wam jedno, ta cala gadka jest bez sensu. Po pierwsze staty nie naliczają sie tak jak powinny, to nie jest wina serwerów. ja gram prawie caly czas na tych samych i jednego dnia mi nalicza a drugiego nie :/ (albo rano mi nie nalicza a wieczorem nalicza). zaczyna mnie to irytować.

Nie po to ludzie kupują oryginał i wydają kupę kasy na grę (typowo sieciową) żeby to nie działało. Statystyki to element który trzyma duża popularność tej gry. Ale człowiek który nabije dziennie 300 pkt ma prawo sie wq***** jak mu doda 5 :|. Jak tak ma być to ściągnijcie sobie grę z netu będzie to samo. Broni nie dostaniecie, a przyjemność taka sama :].

EA (moim zdaniem) trochę się ślizga i nie ma co liczyć na odzyskanie zaległych pkt. A pisanie indywidualnych maili do EA z danymi gdzie i kiedy sie grało to totalna paranoja, bo kto to zapamięta :|:| to ma być przyjemność a nie prowadzenie dziennika kiedy komu wsadziłem granat w dupę :/

P.S. Darujcie sobie komentarze w stylu: "zmień serwery" bo wszędzie jest to samo. A polskie serwery są za małe i tam też nie zawsze nalicza. EA powinno się wziąć do pracy :/:/

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 02:20 

Jasne...

mikruss13 napisał(a):
Jak tak ma być to ściągnijcie sobie grę z netu będzie to samo. Broni nie dostaniecie, a przyjemność taka sama :].

mam rozumieć, że według Ciebie rozgrywka online jest porównywalna do gry z botami? Smutne, ale jeśli tak myślisz to znaczy, że nie poznałeś tej gry nawet w 5%. Po prostu poszukaj jakiegoś klanu, który jeszcze w miarę regularnie gra klanówki i przejdzie Ci takie nastawienie do Bf2.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 03:16 

a kto mówi o botach :] mało to serwerów na których można grać na piracie?? nie pierwszy raz mam do czynienia z grami online i nie wierze że ludzi nie męczy to że za grę (wykonaną pracę) którą powinni coś dostać nic nie dostają.

Ja na przykład chciałbym sobie postrzelać z innej broni (bo to jakieś urozmaicenie) a nie patrzeć tylko ja ktoś mnie zabija z czegoś nowego albo przypadkiem sobie postrzelać jak ograbię zwłoki kumpla.

Więc bezsensu są posty pisane przez ludzi wysokiej rangi, gdzie większość już odkryli i rzeczywiście grają bo lubią (chociaż też założę się że człowieka krew zalewa kiedy ma 7k pkt i gdzie każdy pkt jest na wagę szybszego awansu a dostaje... posta na forum "GRAJ STARY DLA PRZYJEMNOŚCI NIE DLA STATÓW" lol

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 03:21 

Na żadnym moim koncie nie mam więcej niż 25k punktów, bo za często je zmieniam i za mało gram na /pablikach/, ale tak prawdę mówiąc jak masz ochotę pograć inną bronią to zawsze są co najmniej dwie możliwości: podnieść coś z ziemi albo caała masa ogólnodostępnych modów i booster packów.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 05:01 

A ja mam taki fajnty pomysl :spam: przestańcie wreszcie bo i ja zaczynam spamować od tego wszystkiego a Bananka nie chce :?

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 09:25 

MIKRUS ma racje kazdy z nas gra w bf 2 po pierwsze ze nam sie to podoba a po drugie ze dostajemy rangi i unlocki bo to nadaje atrakcyjnosci tej grze i przestancie nabijac sobie posty pieprzeniem ze wy niepotzrebujecie statów i t p udajecie cwaniaków ze wy niepatrzycie na statystyki a zaglądacie tam czesciej i piszecie zale do EA czesciej niz pozostali :?

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 09:42 

a czy mozliwe jest zeby spadł mi % do nastepnego lvl tzn rano kolo 7 mialem 40 % do nast. teraz od 8 pogralem i spadlo do 7 :x

http://www.bf2stats.nl/player/104817389/

to jest mozliwe zeby 3 tk tak zanizyly ??

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 10:50 

A ja wczoraj nabiłem 280p, :lol: :lol: :lol: naliczyło 25 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 11:09 

Ustalmy jedno. Jeżeli staty nie są naliczane to jest to wina EA.
Chcesz aby twoje staty byly naliczane... Graj a może się naliczą.
Nie podoba sie że staty nie zostana naliczone albo ze odnowa trzeba zdobywac medale??
To nie graj. To ma być przyjemność z gry a nie obsesja na punkcie statów.
Naliczą sie to GRATZ nie to nie. Osobiscie wolałbym żeby staty działały bez większych problemow, no ale trudno. Jeżeli można to :spam: :spam:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 11:28 

Pojechałem w lipcu tamtego roku do Empiku z myślą, że kupie sobie jakąś
sieciówkę, oglądam - patrze Bf, tak się patrze i "o! zdobywa sie rangi i bronie to coś czego w innych grach nie ma ! Więc kupiłem i gram ;] Jeżeli naliczanie pkt sie psuje to tracę coś dla czego tą grę w ogóle kupiłem ;] Zdaję mi się że EA mało interesuje się już bf'em 2 a całą politykę przenosi na
BF 2142 ;/

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 15:32 

Wiesz... Myślę, że każdy odczuwa jakiś żal[no chyba ze mamy wyjątki] do EA.
Wiadomo ze naliczone staty sa frajdą i dają jakąś satysfakcjez wysiłku włożonego w grę, no ale cóż.... Nic. Tylko czekać.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2007, 22:39 

Taaak... grałem na paru zagranicznych servach, powinno wpaśc 160p, a tu nic, teraz włączyłem na 10 minut, ping 225, 7 śmierci po czym nie rozłączyło z serewerem, i te dane naliczyło :evil:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 00:34 

Tak to już czasem bywa , mam tylko nadzieje że w końcu usuna tą awarie do końca i wszystko bedzie jak kiedyś , bo przyznam że powoli męczy mnie sprawdzanie na necie statów czy naliczyli mi tym razem czy znowu kupa. :twisted:

Gainward GF 7950 GT Bliss - Golden Sample

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2007, 00:59 

patrząc z drugiej strony macie dodatkowy dreszczyk emocji :P grasz 3 godz nabijesz z 300 pkt albo lepiej zdobędziesz 3 odznaki itp i przy rozłączaniu myślisz sobie "naliczy czy nie naliczy" :P oczywiście nie nalicza ]:-> a jak grasz następnym razem zginiesz 15 razy nikogo nie zabijesz i przejedziesz kumpla to oczywiście zostanie to uwiecznione na twoim koncie. bajer :P

proponuje EA wziąć sie do roboty i nie lekceważyć graczy bo to oni nakręcają ten cały bajzel. Są inne gry inne firmy itp. Można też ściągnąć grę z netu. Potem wszyscy narzekają, że pełno piractwa. Albo przynajmniej mieć honor i powiedzieć "sie popsuło naprawimy ale statów niestety nie da się odzyskać" żadna ujma moim zdaniem.

A teksty typu nie chcecie to nie grajcie są bez sensu. Przypominam, że za to płacimy. To tak ja bym kupił samochód a w salonie a potem zauważył, że nie skręca w lewo :P ale oni pracują nad usunięciem usterki :P:P a gość obok nie chcesz nie jeździj ;P mi wystarczy skręcanie w prawo. Albo jeździj może nie będziesz musiał skręcać w lewo :P normalnie komedia.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 903 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 61  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2