Teraz jest 22 lut 2025, 21:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:18 

hehehe zainstalowalem jakimś cudem bez formata i idnych głópot typu zmiana nazwy kąta :] wyłączyłem antivira inne programy nie potrzebne zainstalowałem patcha z zipa kturego ktoś podał wyżej ale po nim miałem czarny obraz przy wchodzeniu do gry i wyłączenie się bfa więc zainstalowałem zwykłego patcha mimo ze wyskoczył na końcu bąd dałem ok i zakączyłem instalacje odpaliłem gre i wszystko działa nie wyskakuje błąd nr cd ..... :] moge normalnie grać ale powiem jedno jestem wqrw....... na EA przez te patche ...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:25 

GRALEM NA WAKE ISLAND!!!
trzeba:
0. uninstall i wyczyscic
1. zalozyc NOWE konto bez znaczkow
2. install
3. patch 1.03

i dziala :)

PS przy okazji to cos im sie popitolilo z rangami i dostalem ze dwie wyzej :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:34 

qma napisał(a):
GRALEM NA WAKE ISLAND!!!
trzeba:
0. uninstall i wyczyscic
1. zalozyc NOWE konto bez znaczkow
2. install
3. patch 1.03

i dziala :)

PS przy okazji to cos im sie popitolilo z rangami i dostalem ze dwie wyzej :)

Nic ci się nie popitoliło obniżono w tym patchu progi punktowe potrzebne do zdobycia nowej rangi :wink: Ja też do dostałem z miejsca po instalacji patcha
1.03 i to aż 3 rangi wyżej :twisted: Wszystko zależy od ilości punktów które uzbierałeś wcześniej. U mnie też wywalił się ten patch i zwolnienie miejsca na patrty. systemowej nic nie dało.Dopiero jak zwolniłem miejsce na party.z grą poszło gładko
:idea:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:38 

:)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 21:02 

balbin_JD napisał(a):
hehehe zainstalowalem jakimś cudem bez formata i idnych głópot typu zmiana nazwy kąta :] wyłączyłem antivira inne programy nie potrzebne zainstalowałem patcha z zipa kturego ktoś podał wyżej ale po nim miałem czarny obraz przy wchodzeniu do gry i wyłączenie się bfa więc zainstalowałem zwykłego patcha mimo ze wyskoczył na końcu bąd dałem ok i zakączyłem instalacje odpaliłem gre i wszystko działa nie wyskakuje błąd nr cd ..... :] moge normalnie grać ale powiem jedno jestem wqrw....... na EA przez te patche ...

YEAH ! zadna inna metoda nie dawala rady wiec poszedlem za przykladem kolegi i .... dziala, ale sposob, trzeba przyznac zwariowany, sam bym na to nie wpadl :wink:

Dokladnie jak wyzej:
1. Potrzebujemy 2 wersji patcha (tej z installerem i tej drugiej, bez);
2. Instalacja gry;
3. Przekopiowanie do katalogu z gra wszystkich plikow patcha "bez installera" i odpalenie "patch.exe" (po tej operacji u mnie objawy identyczne jak u kolegi - czarny ekran i wyskakiwanie z gry do Windowsa);
4. Odpalenie patcha z installerem (tutaj nie ma potrzeby przekopiowywac go do katalogu z gra), co ciekawe, tym razem nie wyskakuje mi ZADEN blad instalacji, po prostu ladnie konczy instalowac patcha;
5. Odpalamy gierke i ..... DZIALA !!! :idea: :lol:

Tak swoja droga to zaczynam podejzewac ze EA kolejny swoj patch napisze np. w 3/4 a reszte zostawi graczom, zeby sobie sami dopisali kod i dokompilowali.... YEAH

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 21:54 

salimus napisał(a):
Mr Groch napisał(a):

Niestety ale sposoby te nie dzialaja jezeli gre wraz z patchem
zainstalowalo sie na jednym koncie w Windowsie, a chce sie grac na innym...

Zdaje sie, ze na to nie ma ZADNEGO rozwiazania... Mozna liczyc tylko
na HOTFIX ze strony EA...

a dlaczego nie możesz zainstalować gry na koncie na którym chcesz grać, tylko zainstalowałeś na koncie na którym nie grasz ?

Odpowiedz jest prosta - na drugim koncie nie zainstaluje gry, patcha itd,
gdyz tak poustawialem uprawnienia dostepu do katalogow na dysku,
ze na tylko moj podstawowy profil ma pelne prawo na modyfikacje
rejestru, itd...

Po pierwsze nie chce mi sie tego zmieniac - po drugie, dla bezpieczenstwa
tego nie zrobie...

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 00:16 

2. Gdy patch instaluje się bez błędu a jest błąd Cd-keya (nie ma polskich znaków w profilu windowsa)
- uruchomić instalator pacha
- po wyborze języka nacisnąć dalej i tak zostawić
- nacisnąć start, uruchom i wpisać %TEMP% i klikąć ok.
- znaleźć BF2CDKeyCheck.exe i uruchomić
- zamknąć instalacje pacha i uruchomić gre

Dzięki zadziałało chodz tez miałem problemy :[ znowu ea spi******** patcha ciekawe co wymyślą w 1.4 :?: :roll: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 08:36 

Mi pomogła tylko reinstalka Windy... Zajęło to trochę czasu ale nie było innego wyjscia... Tak więc potwierdzam tezę że konto bez Polskich znaków po reinsatlece Windy rozwiązuje problem....

Dzięki z pomoci i Pozdro 4 all 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2005, 08:56 

Mi pomoglo sciagniecie ponowne tego patcha
http://www.eagames.com/official/battlef ... update_103
wczesniej nic niepomagalo dopiero po ponownym sciagnieciu wszystko poszlo widocznie cos podczas sciagania sie pogubilo :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 01:16 

lkasprzak napisał(a):
Barthez-PL napisał(a):
Panowie!!!

Czy ja mam rozumieć że zwaszej analizy wynika, iż z powody jednego ku.... "ś" w nazwie mojego profilu muszę robic reinstal Wina :evil: Jeśli tak to JAZDA!!!
Tych z EA to chyba osobiscie za jaja na sośnie powiesze, może wtedy sie odmulą Trole jedne 8)

Nie musisz robić reinstala. Spróbuj założyć nowe konto i na nim zainstalować BF`a.

A ja zainstalowałem na koncie bez polskich liter i na innych kontach i tak jest lipa (one nie mają też polskich liter).
Myk z %TEMP% i Uruchom BF CDcheck.exe (czy jak to tam leci) też nie dziaua.

Mam też inny problem:
Po zastosowaniu filtrów internetowych w przeglądarce serwerów, po wciśnięciu "Odśwież" lista jest pusta :/
Też tak macie?

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 01:38 

Vatzeque napisał(a):
Mam też inny problem:
Po zastosowaniu filtrów internetowych w przeglądarce serwerów, po wciśnięciu "Odśwież" lista jest pusta :/
Też tak macie?

Ja wpisuję w polu "Nazwa mapy" np. strike i lista też jest pusta. Zawsze coś zjebią - coś za coś nie??

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 01:49 

lkasprzak napisał(a):
Vatzeque napisał(a):
Mam też inny problem:
Też tak macie?

Ja wpisuję w polu "Nazwa mapy" np. strike i lista też jest pusta. Zawsze coś zjebią - coś za coś nie??

Ale nie instalowałeś patcha 1.02 tylko 1.03 na świeżego BFa.
Chłopaki z klanu mieli 1.02 i na niego 1.03 i problemu nie ma!

PostNapisane: 7 paź 2005, 14:26 

To jakas paranoja, zeby pograc w BF2 znowu musze go instalowac od nowa... a najlepiej jeszcze xp'eka przeinstalowac, zalozyc nowe konto... bla bla bla ... przesada, kiedy wychodzi hotfix (bo po przeczytaniu wszystkiego na forum, zarwanej nocce z konfiguracja systemu, reinstalce itd. itp.) bo nie mam juz sily walczyc... "Wrong cd-key" w grze, czy cos w ten desen mam, po przeinstalowaniu xp ;/ potne sie... zainstalowalem CS'a zeby w cos pograc bo na BF'a nie mam juz sily. Jak hotfix nie wyjdzie to sprzedaje za 99zl BF2 [oryginal], albo zamienie sie na cd-keye do np warcrafta [z frozen throne].
peace :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 16:39 

ja po przeczytaniu stosu postow przeinstalowalem BF2 na nowo. nastepnie zainstalowalem patcha 1.03. przeszedl za drugim razem :) za pierwszym pisalo tylko aktualizacja nie udana... no za drugim razem wylaczylem nortona... teraz mam jednak taki problem, ze nie moge sie polaczyc z zadnym z serverow z ASE. klikam na server, uruchamia sie gra, pojawia sie okno logowania, loguje sie i trabka... zamiast laczyc mnie z wybranym serverem pojawia sie glowne menu, a na srodku ekranu jakies okienko do newsow z ea... co jest grane? pomozcie, pls... wczesniej nie bylo zadnych problemow (przy 1.02).

Tytuł:
PostNapisane: 7 paź 2005, 19:19 
Moderator forum

Czytać forum dokładnie - problemy z logowaniem w ASE już się przewijał kilka razy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2