balbin_JD napisał(a):
hehehe zainstalowalem jakimś cudem bez formata i idnych głópot typu zmiana nazwy kąta :] wyłączyłem antivira inne programy nie potrzebne zainstalowałem patcha z zipa kturego ktoś podał wyżej ale po nim miałem czarny obraz przy wchodzeniu do gry i wyłączenie się bfa więc zainstalowałem zwykłego patcha mimo ze wyskoczył na końcu bąd dałem ok i zakączyłem instalacje odpaliłem gre i wszystko działa nie wyskakuje błąd nr cd ..... :] moge normalnie grać ale powiem jedno jestem wqrw....... na EA przez te patche ...
YEAH ! zadna inna metoda nie dawala rady wiec poszedlem za przykladem kolegi i .... dziala, ale sposob, trzeba przyznac zwariowany, sam bym na to nie wpadl
Dokladnie jak wyzej:
1. Potrzebujemy 2 wersji patcha (tej z installerem i tej drugiej, bez);
2. Instalacja gry;
3. Przekopiowanie do katalogu z gra wszystkich plikow patcha "bez installera" i odpalenie "patch.exe" (po tej operacji u mnie objawy identyczne jak u kolegi - czarny ekran i wyskakiwanie z gry do Windowsa);
4. Odpalenie patcha z installerem (tutaj nie ma potrzeby przekopiowywac go do katalogu z gra), co ciekawe, tym razem nie wyskakuje mi ZADEN blad instalacji, po prostu ladnie konczy instalowac patcha;
5. Odpalamy gierke i ..... DZIALA !!!
Tak swoja droga to zaczynam podejzewac ze EA kolejny swoj patch napisze np. w 3/4 a reszte zostawi graczom, zeby sobie sami dopisali kod i dokompilowali.... YEAH